06 maj 2010

Vitsipporna uti backarna står

Nu De finns de i massor, jag kunde inte låta bli att hoppa ur bilen och kravla runt en god stund. Undrar vad som gjort att de blivit så enormt många i år?


Det var otroligt roligt att lyssna på Mark Levengood. Det slog mig när jag såg mina bilder att det är sällan jag sett bilder av honom allvarlig? Men det kanske bara är det att jag inte läster skvallertidningar? Vad vet jag?
.
En annan sak med honom är att han blundar väldigt mycket. Speciellt när han skrattar. Det spelar väl egentligen ingen roll, bara när man ska ta bilder på honom... Men det blev något till tinninga också.
.
Tajt med skärpa för att klämmas in på våra sidor.
Eller tja, nu blev den förvisso inklämd på kulturen, men där var också trångt.
.
Det var kul att han också påpekade att hjärnan fortsätter att fungera, bara man tränar den hela tiden. Det hade han fått veta av en annan forskare, som samarbetat med professor Rolf Ekman som jag skrivit om tidigare.
.
Hans beskrivning av sextitalisterna kontra sjuttitalisterna fick mig att både skratta, men också tänka till en hel del. Jo, det kom allt många kloka saker inlindat i både humor och värme. Har ni aldrig hört Levengood förr, så ta chansen om ni får den!

Inga kommentarer:

Bloggintresserade