05 december 2012

Jobbet för Eriksons Chark

Jobbet för Eriksons Chark gick bra!
Många har spontant sagt på bygden det blev fint. Sånt är så roligt att höra!

Jobbet bestod i att ta bilder på all personal, speciellt de som inte syns i butiken.
Sen tog jag lite fler bilder ur produktionen och arbetsgöromålen, sånt som man aldrig ser som kund.
Allt detta sattes ihop i ett bildspel till skyltfredagen i fredag, som visades på en stor TV skärm i deras skyltfönster. Totalt snurrar nu 62 olika bilder där till allmän beskådan. Och jag förmodar det fortsätter så i vart fall fram till jul!

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Kul jobb! Både att fota, förmodar jag, och att vara chark-personal. Det sistnämnda skulle jag absolut kunna tänka mej. :-)

Nähä, du... Jag har naturligtvis inte blivit färdig till att testa några tomtebloss framför linsen... Trodde du verkligen det!? ;-D

Trots all snö och så där, måste jag säga att det är ganska dåligt med julkänslor. Adventspyntet har kommit fram och ett par hyacinter har inhandlats, men jag är lixom nöjd med det. Suktar verkligen inte efter att brassa på med tomtar och julgran också. Även Lucia är jag ganska kallsinnig till... <:-) Men ett julbord imorgonkväll tillsammans med ett par goda vänner ska bli jättetrevligt. :-)

Ha det fint!!!

annette sa...

Sådana jobb måste ju vara jättekul att få göra, och jag tror att allmänheten som inte vet så mkt om hur det ser på "baksidan" verkligen uppskattar att få se dessa bilder!
Stora "byttor" dom har Du;-))
Ha en fin helg!
annette

Lotta sa...

härligt med uppskattning! jättefina bilder o kul att se hur det ser ut bakom disken....MEN... kan nog inte titta på bildspelet utan att få mig ett gott skratt;)

Elisabeth Källblad sa...

ja Anna och Annette, det var jätteroligt att få fota så där bakom!
Och jo Anna, jag trodde du hunnit testa! :)
Tyst Lotta! ;)


Bloggintresserade