20 december 2011

Kyrkoherde emeritus Bengt Axelsson (Bild 323 rest 42)

Kanske en helt felaktig bild att lägga upp när man känner sig dödsjuk...
Humor på låg nivå, men det kan väl bli så när feberfrossan har hela kroppen i ett stenhårt grepp. Halsen svider och att hosta gör ont så ont länge efteråt...
Bilden gjorde jag i ordning härom dagen och skulle ha i ett annat sammanhang, men kände jag måste lägga ut något nu. Så det fick bli denna min favvopräst, numer pensionär, men sedan drygt två månader vikarie i vårt pastorat. Till mångas glädje!

Nu, tillbaka till sängen...

12 kommentarer:

Della sa...

Det är bara att ta det lugnt och vänta på bättre tider. Hoppas de komemr snart så du kan kasta dig in i alla projekt igen. :-)

Bonnfrua sa...

Oj, har du gått o blivit sjuk nu med! Det var ju inget roligt alls! Hoppas att du kryar på dig och får en bra jul ändå!!!!

Vad är det för utmaning du planerar för näata år?

Även jag har en paus både från blogg och kamera verkar det som. Och det är väldigt skönt!

Kameran och bloggen har däremot hjälpt mig genom året som gått då jag pga div sjukdomar varit hemma det mesta. Nu efter medicinering och op verkar det som om arbetslivet kan tas upp igen. Det ska bli skönt att komma tillbaka ut i verkligheten.

Nu önskar jag dig och din familj en fridefull helg!

annette sa...

Neeeeeeeeeeeeej, sjuk hade Du ju inte vare sig tid eller lust att vara nu!!
Fast det är väl som så ofta att det är när vi har för mycket omkring oss som det blir så!
Tror det är rätt val av bild och person, Du gillar honom så om Du tänker riktigt mycket på honom så kanske han känner det och gör Dej frisk;)

Hoppas Du kryar på Dej snabbt som attan!!
Kramen!
Ps. en gammeldansk är aldrig fel;)

annette

AnnaKK sa...

Stackare som blivit sjuk - hoppas det är iallafall något bättre nu!? <:-I Man har ju inte ti-i-i-id... Som om nu sjukdomar bryr sej om det. :-X Krya på dej!!!

Vilka fina färger i fotot - och vackert ljus. Lite sval ton men ändå utan att kännas kall. :-)

annette sa...

Hoppas Du mår lite bättre nu så Du/Ni kan fira lite Jul i alla fall!

God Jul!

Kramen!

annette

Tristan sa...

God jul.

Elisabeth sa...

Tack goa bloggvänner!
Jag är fortfarande sjuk, men med järnvilja och Ibumetin sydde jag ihop julen på två dagar.
Nu sitter jag här med huvudvärk, halsont hosta och feber och tänker att jag i alla fall måste tala om att jag lever.
Nu får det bli en Ibumetin, så får vi se hur jag orkar med att börja dra riktlinjer inför nästa år. Där ingår även min utmaning på bloggsidan. Men jag skulle behöva få till nya hemsidan också...
Det hopar sig direkt...

Phu! Ha nu i alla fall superfina mellandagar och god fortsättning mina värderade bloggvänner, Anna, Annette, Bonnfrua, Della och Tristan!
God fortsättning och må gott även ni alla Bloggläsare!!!
Julkram till alla!

Della sa...

En god jul och god fortsättning och ett gott nytt år till dig. Krya på dig och ta det lite lugnt emellanåt så hörs vi lite senare när du är redo för bloggvärlden igen. :-)

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Skönt att höra att du iallafall har överlevt julen! <:-) Hoppas du har möjlighet att ta det lugnt och vila dej i form igen under mellandagarna här framöver.

Idag har vi hållt den traditionella kalkonmiddagen för de närmaste, och därmed anser jag att julen är över. I morgon blir det bara slöa och slappa för hela slanten. Hoppas jag iallafall. :-)

annette sa...

Så glaaaad jag blev över ett livstecken från Dej, men nu tar Du det lilla lugna här och ser till att bli frisk ordenligt innan Du drar igång för fullt igen!!!!
Basta!!!

God Fortsättning på Dej!

Julkram!
annette

annette sa...

Hppas att Du mår bättre och att Du just nu försöker sy ihop en del av Dina projekt som Du var på gång med när Du blev sjuk,önskar Dej ett Gott slut på 2011.

Framförallt så önskar jag Dej ett Gott Nytt År 2012!!

Kram!

annette

AnnaKK sa...

Gott Nytt År!! :-D

Bloggintresserade