11 december 2011

Vatten (Bild nr 320 rest 45)

OM allt detta vatten vore snö, då hade vi haft gott om snö i år också!
Nu slipper vi skotta, vi får vada fram fram i stället.

Bilden är tagen idag vid Nossebro Scen och det är Nossan som svämmat över.
Igen.

4 kommentarer:

Della sa...

Har du bra gummistövlar?

AnnaKK sa...

Det är väldigt mycket vatten i ån här utanför också, men inte riktigt så-å-å mycket... Tack och lov! 8-X Så ännu så länge föredrar jag att nederbörden har kommit i den formen i större utsträckning än som snö - fast lite fint var det ju trots allt med snön tidigare i veckan. <:-)

Julmarknaden du visar foton från i inlägget nedan ser också väldans blött ut - man kan bara beundra dem som härdar ut under tomtemaskerna och i försäljningsstånden osv. Besökarna hade väl däremot ett val; de kunde ha stannat hemma!? Men eftersom de uppenbarligen inte gjorde det, så måste ju det här vara en speciell och väldans trevlig julmarknad som man helt enkelt aldrig (?) avstår från att gå på? :-)

Elisabeth sa...

Välutrustad för alla väder Della!
:-)
Visst är det finare med snö, Anna!

Om marknaden, den är en mycket starkt rotad tradition. Visst var det mindre folk som minglade, men resultatet blev förra året i snö och solsken 58.000 kronor. I år i detta väder blev det 55.500 kronor!

Folket kom, handlade fort, och stack hem igen!

Själv blev jag genomblöt, ända in på skinnet! Kikargluggen på kameran igenimmad och vattnat rann i små bäckar från klädhängaren inne på redaktionen fram under skrivbordet...

Bonnfrua sa...

Riktigt blöta bilder i dettaq och förra inlägget! Så mycket nederbörd kom inte över till oss på den här sidan Vättern. Skönt!

Sol ute idag, ljuvligt!

Bloggintresserade