08 juni 2011

Internet svajjar på skogstrån! (Bild nr 140 rest 225)


Hopplösa teknik när den inte fungerar.
Efter åskan i förregår och i går så har något hänt med förmodligen tråden.
(ADSL på skogstråd = smalband)
Just nu sitter jag med min mobila uppkoppling, väldigt långsamt...

I dag fanns mitt Sanna-porträtt i GT, Expressen och vår tinninga, Yes, hon blev juryns joker! Så nu mina vänner måste vi rösta på Sanna i Talang-finalen på fredag!

Bilden är nerdragen i färg, kontrasthöjd, justerad i levels, vinjetterad, namnad, slutskärpt för webben och till sist har jag lagt på ett vitt filter med låg opacitet.

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Vår fasta telefon är helt opålitlig numera - sönder titt som tätt. Och bredbandet vi hade via den imponerade inte heller, så numera kör vi mobilt. Det är inte riktigt samma fart i det bredbandet som när det fasta verkligen fungerade, men det är jämnare - och funkar framförallt på kvällar och helger när det fasta segade nåt helt otroligt. (Man fick faktiskt känslan av att det var så där trögt vid tider då man kunde misstänka att andra i byn, som använder samma telefonledningar alltså, också höll på att surfa...)

Men att vi har bra mobilt bredband hänger så klart ihop med att vi har bra täckning, och det är ju inte så självklart att man har ute i skogen. Ni har det tydligen inte... Tråkigt att det ska behöva vara så! :-(

Att det sen inte går att sköta sitt jobb ordentligt när telefonen/bredbandet strular är ju än värre, så jag hoppas innerligt för din skull att felet snart blir åtgärdat!

Roligt att Sanna får tävla vidare!! :-)

Nja, jag har ingen planerad canvasbeställning - kom mest bara att tänka på det när jag såg din canvasbild häromdagen. För 1-2 år sen snackade ju alla om hur fantastiska förstoringar på just canvas blev, men jag tycker det har blivit rätt tyst om det nu!? Nyhetens behag verkar ha lagt sej, och jag undrar bara lite grann varför... :-) Men det kanske är som du är inne på, att det inte passar vilket foto som helst och att många kanske har blivit lite besvikna på resultatet om de har valt "fel" foto?

Det senaste är väl att man kan göra sin egen tapet (fondvägg) utifrån ett eget foto!? Verkar ju rätt coolt. Vi har fortfarande, efter två år, inte tapetserat om i köket sen vi bytte skåpsinredning och byggde om en del, så om man skulle...? ;-)

Bonnfrua sa...

Man hör riktigt hur "nöten" råmar. Stackarn med alla flugor runt ögonen.

Så roligt att Sanna är i final, och att dina bilder publicerades. Du är väl van vid det, men ändå...
:-)

annette sa...

Muuuuuuuuuuuuuuuhu;)

Jag älskar kossor jag;)

annette

Bloggintresserade