06 juni 2011

Nationaldagen (Bild nr 138 rest 227)


-Sanna ÄR bra! säger han med ett barns hela övertygelse.
Stöd i den uppfattningen kunde man också läsa av i styrkan på applåderna.
Sanna Persson har precis sjungit de två låtar hon framfört i TV:s Talang.
I Nossebro ingår det i Nationaldagsfirandet att man besöker Nossebro Scen under nästan en timmes tid och ser lite stipendier delas ut, lyssnar på en talare och viftar med sina svenska flaggor som delats ut längs kortegevägen ledd av Nossebro Musikkår.
Världens längsta mening blev det!
:-D
Men appropå Talang.
Det är final på fredag.
Två jokrar ska komma då.
Den ena vet vi.
Den andra inte.
Kanske...
Missa inte kolla nu på fredag
Din röst behövs!

Bilden är canvasinspirerad.

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Här gick nationaldagen ganska obemärkt förbi, men vi var iallafall och tittade på fotbollsmatch igårkväll och kunde då dela glädjen med dottern & Co som både vann (med 1-0) och ryckte ifrån närmaste konkurrenten lite grann i serietoppen. :-)

Däremot kommer det inte att gå obemärkt förbi den här veckan att det är studentdax!! Var nyss med dottern och inhandlade blommor till två som springer ut idag, och på fredag är det dags för hennes kille. Vi har fortfarande inte lyckats komma på vad vi ska köpa till honom i present då... Sen är frågan vad man ska köpa till sej själv!? Att ha på sej på studentfesten hemma hos hans föräldrar på fredagkväll... Svårt det också! Alla mina finkläder är svarta, men jag känner att något ljust skulle vara mycket trevligare att ha på sej då. Ja, ja... <:-)

Apropå att du har lagt canvas på den här bilden... (Som för övrigt har fått väldigt sköna färger också!) Har du nångång låtit göra en förstoring eller så på canvasväv?? Vad tyckte du isåfall om resultatet???

annette sa...

Har det varit nationaldag;)

Härlig bild på sommarfina barn, det är något alldeles speceillt med svensk sommar och barn.
Hoppas Talang gick bra, inte en susning;)

annette

Bloggintresserade