07 mars 2012

Har funderat...

Tack snälla för alla era kloka tankar!
Du Anna, ledde mig lite på spåret.
Du tänkte ett steg längre, att sitta ute och vänta var lika med lugn och ro.
På sätt och vis har du nog rätt, men ändå inte.
Jag var ute efter att få bilden jag inte fått tidigare.
Alltså utmaningen.

Jag vill möta nya utmaningar, men tappade tråden på vad jag ville uppnå.
Glädjen att lyckas med det som inte var självklart att klara.
Det är ju det som är glädjen i jobbet också. Men när man är depp funkar rutinen, tur det.

Inför nästa tjejträff har jag sagt att tjejerna ska hitta en bild på hur de vill se ut på den bild jag ska ta. Alltså blir det en utmaning. Fröken M vill till exempel ha en bild så som Céline Dion ser ut på konvolutet till My love, Essential Collection. En sån bild har jag aldrig tagit förut. Det känns som en kul utmaning.

Det var lite det jag ville uppnå med årets utmaning, men så glömde jag bort mig själv, för att jag så gärna ville att fler skulle vara med. Så hamnade vi på en nivå som inte blev någon utmaning för mig själv att lyckas med. Det blev skola liksom. Jag tycker det är jättekul att lära andra också, men här på bloggen måste det få vara mina egna utmaningar som jag får kämpa med att få till. Jo, jag vet, att du Annette antydde det, men i min iver att fler skulle vara med slog jag bort det.

Så, för den som vill hänga på, kommer jag med ojämna mellanrum meddela olika utmaningar som jag kommer försöka få till. Här näst gäller Céline Dion konvolutet. Redovisning måndag den 19 mars. (Tjejhelgen är den helgen)

Det kan också bli något annat innan, det vet jag inte nu... :-)
Tack för att ni finns, bloggkamrater!

PS. Måste också slå ett slag för Arto, som lagt ihop de tidigare utmaningarna och gått ut och fotat... spana in hans blogg den 26 feb  http://artodesign.blogg.se/ ! (Direktlänk finns till höger under bloggande medlemmar i NFK Arto) Imponerande! DS.
4 kommentarer:

annette sa...

Så bra att Du kommit fram till lite kreativa tankar om det hela, och jag blir glad att Du nu kommit fram till att göra ngt för Din Egen skull som ger Dej en riktig utmaning att jobba med.
Vi kan ju ändå lära oss av Dej genom att se hur Du gjort och kanske vi då sedan vid ngt tillfälle kommer ihåg och kan försöka använda oss av det!
Var länge sedan vi fick se Flinga förresten, men nu kom den lilla sötnosen!
Snyggt sorterat bland alla Dina tankar som jag förstår snurrat en lång period!

Ha en bra dag!

Kram!

AnnaKK sa...

Härligt att höra att du har hittat den lilla röda tråd-änden igen!

Nysta på lite försiktigt nu, så ska du se att det blir jättebra och att du kommer att fiska upp den ena personliga utmaningen efter den andra - och även ro dem i land!! :-D

Bonnfrua sa...

Måste hålla med "damerna" här ovnaför, så skönt att du hittat rätt i dina tankar.
Och så är ju bloggen till för dig och bara dig så det är din utmaning, inte vår/min!

Så fota på du i tjejhelgen och njut av det!!!!

Med önskan om en skön solig dag! Här ska fönstren putsas, har man magsjuka barn gäller det att passa på när man får den "extra" tiden.

Kram

Della sa...

Bra att du gör din egen grej! Det ska kännas rätt för dig. Det var väl lite det jag själv kände med teknikutmaningarna - jag testade att vara med lite, men det vara inte min grej. Jag var inte ute efter skola utan mest nyfiken på vad du hittade på och se om jag fick inspiration av det.
Glad att du nystat vidare och kommit på vad det är just du vill. Jag kommer fortsatt nyfiket att kolla in vad du hittar på. :)

Bloggintresserade