09 mars 2012

Vår?

För mig är en busskur lika med väntan.      Jag väntar.        Och bidar min tid.
Förresten, vart tog våren vägen?
I dag ska jag gräva lite.

5 kommentarer:

annette sa...

Vilken läcker bild, ren, avskalad men samtidigt ger den mej en mjuk känsla med snön och vindkraftverken lite diffust i bakgrunden!
Ja, vänta och bida sin tid får man göra ibland både på bussar och annat;)
Våren är lite seg med minusgrader nu på morgonen igen, snö kommer det visst lite oxå så jag hoppas Du inte behöver gräva genom ett snätäcke idag;)

Ha det gott!

annette

Della sa...

Det är kanske det här som är vår. Lite hit och dit, några bakslag men det går åt rätt håll totalt sett. Fast ibland lite för långsamt.

AnnaKK sa...

Med vindkraftverken så nära, borde man nästan kunna förvänta sej att det ska finnas elelement i busskuren, så frusna resenärer kan hålla sej varma medans de väntar. :-) Fast jag antar att man ska vara glad åt att det finns både väggar och tak - som dessutom inte ser ut att vara vandaliserade!?

Mina barn har aldrig haft nån såndan kur att stå i när de har väntat på skolbussen, men maken byggde faktiskt en liten provisorisk åt dem när de gick på lågstadiet. Som taket blåste bort på i stormen Gudrun! 8-X Blev aldrig lagat sen, och läsåret därefter skulle de inte vänta på bussen på riktigt samma ställe längre, utan gå ut till landsvägen och bli upplockade där istället. Så resterna av kuren fraktades så småningom hem igen, och slutade sina dagar i vår kamin. <:-)

Bonnfrua sa...

Blir glad åt att se att det trillar in lite inlägg här igen.
Och väntan på våren, enl TV:ns väderleksrapport igår kommer den redan på söndag med en sisådär +10 grader. Kan man ju stå ut med...
:-)

Vad är det du ska gräva i? Pappershögar? Rabatter? Diken?

Elisabeth sa...

Tack alla!
Har haft rätt mycket jobb att fixa med i helgen. Jag har också haft jobbarhelg, så det har varit en del som hänt.

Jo,jag gillar också denna bilden.
Dimman gör den så enkelt skön på något vis.
Nu är snön borta och våren är verkligen på G! Något ni andra verkligen har fångat på era bloggar!
:-D
Ha en fin dag!

Bloggintresserade