27 juni 2012

Efter regn kommer solsken


Alltid!

7 kommentarer:

Della sa...

Eller hur!

Elisabeth Källblad sa...

:D

annette sa...

Japp, så är det och då kan man som Du vara på "hugget" och fånga en sådan här ljuvligt vacker bild!
Inte så mycket på hugget idag, jobbat över i två dagar och det blir en tredje imorgon;(
Fick "hjälp" idag, visade sig att den personen inte hade ett enda godkänt "körkort" för att få jobba,resultatet av "hjälpen" blev ännu mera jobb för att försöka reda ut till höger och vänster hur detta var tänkt och varför har hon inte fått sina "körkort"!
Den "skyldige" min enehetschef är på semester!!
Det ingen lyckats med under veckan lyckades jag lösa, så det var väl tur hon kom och skulle "hjälpa" till;-))
Ha en fin helg!¨

Elisabeth Källblad sa...

På hugget vet jag inte, men i föregår var det en sådan fantastisk dimma efter dagens allt regnande! Sen kom solen fram precis när den skulle gå ner och lupinerna som blommade...
Kunde bara inte motstå att stanna bilen och ta några exponeringar! :)

Sicken enhetschef du har... är den lite stressad månnetro? Vad bra du kunde lösa det, antar det var delegeringar hon skulle ha, eller var det något mer avancerat? Då kan man ju bli lite mörkrädd. :/
Eller har jag helt missuppfattat det?

annette sa...

En form av delegering är det väl, för att få jobba och utföra arbetsuppgifter så måste man läsa en del och avge både skriftigt prov och visa att man kan utföra t.ex analyser på ett riktigt sätt.
Stressad chef, ja det vet jag inte om hon har anledning att vara, hon delegerar allt ner till oss, och det hon glömmer får vi göra utan delegering;)

AnnaKK sa...

Mmmm, så tjusigt ljus över de (nästan) lika tjusiga lupinerna. :-)

Själv är jag lite orolig för att de soliga dagarna som varit nu på sistone (två-tre stycken i rad, minsann) ska följas av regn igen. Vore ju typiskt nu när man ska vara ledig... <:-) Jag äger inget regnställ! Men det står ett sådant noterat på inköpslistan... :-)

Helena (Livet på Citronodlingen) sa...

Helt fantastisk bild!

Bloggintresserade