29 juni 2012

Längtar...

Nästa vecka får vi två pass! :)
Ett ordinarie hemma på tisdagen och ett i Vänersborg på torsdagen! KUL!
Fast jag får ju rätta mig lite efter Flingan också... Kan ju bli valpning, och det går före allt annat! :D

Nu ska jag bara jobba helgen... Vägkyrka, Stöd i kölvattnet efter SAABs konkurs, Råglannaloppisen, Simskoleavslutning, Öppen Smedja, Bygdevandring i Malma och ett Qi Gongläger som landat i Nossebro. Ungefär så kommer min helg att bli, med reservation för ändringar och akuta händelser! :)
Plus att färdigställa ett reportage för Tidningen Ridsport.

5 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Vilken härlig ild på vittvätt...

Så roligt att det verkar ha "tagit sig" på Flingan och att det snart blir valpar hemma hos dig. Spännande!!!!

Lycka till med allt nu i helgen, vilket mastodontprogram du har!!!

annette sa...

Du verkar har blivit väldigt "tagen" av den här typen av träning, inte helt fel att längta efter, tycker träningskläderna på bilden ser att längta minst lika mycket som Du;)
Med det schemat Du har i helgen så förstår jag att det blir att fara runt på vägarna och försöka hinna med allt på någorlunda rätt tider.
Kolmårdens Djurpark, ja jag kan inte annat än instämma med Dina tankar om larm och skydd. Att en kollega med kommunikationsradio skall reagera om kontakten bryts verkar så idiotisk, hur mycket hinner inte hända innan den kollegan reagerar!!! Skulle ju aldrig få förekomma att någon går in ensam till rovdjur är min uppfattning, och även om dom vore två så skulle dom ha någon typ av direktlarm. Finns ju massor av sådant idag, har själv ett på jobbet om vi jobbar själva och det är ingen som undgår att höra det, utlöser blixtsnabbt, vi har det av två anledningar, en patient kan bli hastigt dålig, vi själva kan bli angripna vilket har hänt!
Vid tretiden började jag bli "människa" igen!
Hoppas Flinga mår bra!
annette

Elisabeth Källblad sa...

Helt rätt, jag är helsåld på den här typen av träning!
Har ju varit på alla möjliga typer av träningar genom jobbet, och ingen har känts lockande... tills jag kom till teakwondon! :)

Helgen är förhållandevis lugn, faktiskt. Det kan vara betydligt värre! :)

Förstår du haft tankar, du som är där så mycket. Fattar inte hur proffsen kan missa det vi alla andra förstår. Vargen ÄR ett rovdjur! Och i vissa lägen blir instinkterna starkare än fostran. Och då är det ju snabba beslut och insatser som gäller. Larm, elpistol, pepparspray, bedövningspistol eller allt ihop!

Flingan mår bra! Har känt en valp i dag!!! :D

annette sa...

Ja, och med tanke på att det här var knappt treåriga vargar som nyss blivit könsmogna, borde det ringt ännu fler klockor med tanke på vad som då kan hända i en vargflock.
Dom har redan fått kritik från arbetsmiljöverket, tror nog det kommer mer!
Vad härligt att kunna känna en valp, då är det ju faktiskt sant att Flinga skall få valpar;)

Elisabeth Källblad sa...

Helt sant och det sköljer över en med en kittlande oro och förväntan! ;)

Det kommer helt säkert mer, och det är berättigat. Fattar nada hur de har tänkt! Jag har jobbat mer eller mindre hela mitt liv med djur och mitt säkerhetstänk ligger i en hel annan dimension. TROTS att jag inte jobbat med vilda djur. (Eller tja, vildsvin, räknas det?)

Bloggintresserade