26 november 2012

Eriksons Chark

I Fredags var jag på Eriksons Chark i Nossebro och gjorde ett jobb.
Inte för tinninga utan för dem.
När dessa prinskorvar togs ut blev jag bjuden på en... kan bara säga att en så färsk prinskorv har jag aldrig ätit förut och den var så god!
Det blir absolut Erikson Charks prinskorv på julbordet!
Och med gott samvete kan jag rekommendera er detsamma!

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Oj!!! 8-) Jag skulle kunna käka prinskorv till middag idag, känner jag - eller varför inte redan nu, förresten!? Jisses, så goda de ser ut!!! :-)~

Är det en slags varmrök de tillagas i???

Fick du vara med om, och fota, hela tillverkningsprocessen, eller?

Elisabeth Källblad sa...

De var bra att de ser goda ut, för de är de!
Ja, det var någon form av varmrök som de var i. Och nej, jag fotade inte hela den processen, jag gjorde annat som jag kan berätta senare om.

Men jag såg ju deras grillkorv stoppas och hur korvmassan till en annan korv blandades.
Jag kan ju säga att ens egna bunkar där hemma kändes pyttesmå... :)

annette sa...

Oh, nu känner jag verkligen hur mycket jag saknar ett rökeri som fanns i Norsholm ca 1,5 mil utanför stan fram till för ett par år sedan, Göta Kanalbolaget styrde och ställde så mycket så till slut gav ägaren upp. (Var nog meningen med allt som dom ställde till med för att bråka med ägaren)
Prinskorv är gott ibland, speciellt precis nyrökt, undrar om det företaget levererar hit till oss, skall kolla upp det, för det är lite långt till Dej;)
När jag var riktigt ung innan jag läste vidare jobbade jag som charkuterist i en liten "snusbod", där gjorde vi egen julkorv, kul som sjutton och så gott!!
Blir sugen på att käka prinskorv efter att sett på Din fina bild, men det får vänta lite;)

Bloggintresserade