17 november 2010

Is i hästhagen!


6 kommentarer:

annette sa...

Ha, ha "Bambi" på hal is i en ny tappning;)
Du har verkligen lyckats fånga hur halt det var för lilla Flinga!

Ha det gott!

annette

AnnaKK sa...

Alltid lika roligt att få vara med om när en "djurunge" (valp, kattunge, föl, kalv eller vad som helst!) stiftar sin första bekantskap med vintern! :-D Och att dessutom ha tillfälle att föreviga det på bild så här - wow, lixom!! Superhärligt foto!!!

Och, ja minsann. Jag ser den skuggade kanten! Snyggt!! :-)

Den tunna svarta ramen/linjen som finns runt alla dina foton, antar jag är nåt man kan "stänga av och på" i bloggdesignen, men jag kan tyvärr inte alls hur det fungerar hos Blogspot. På Blogg.se får man ge sej in i kodmallarna, iallafall. Kan verka skrämmande till en början, och jag förstår mej fortfarande inte särskilt mycket på hur man ska tyda ut den där koden... Men jag har åtminstone förstått hur man kan sätta in och ta bort givna kodrader, för att få till eller bort detaljer/funktioner i bloggen. Det är riktigt kul när man har kommit förbi den värsta rädslan för att råka ställa till nåt elände som man sen inte är kapabel att få bort igen! :-D

systerdotter sa...

Fin!

<3

Elisabeth sa...

Tack Annette! Ha det gott du med.
Tack du med Anna!
Koder får allt vara överkurs för mig, ska fråga någon som kan när jag möter en sådan...
Och ett annat tack till dig med!
Hej kära systerdotter! Kul du skrev en liten kommentar, det gör mig glad!

margus sa...

Fyndig toppenbild av 'lilla' Flingan. Värst så stoor hon blivit sen jag var här. Har nu uppdaterat mig på din blogg - efter lång bortovaro, himla massa bra bilder och text. Kul.

Elisabeth sa...

Hej Margus!
Kul att du gjort ett lite besök här! Jo Flinga utvecklas och växer. Hon är en helt perfekt liten vovve för oss alla i familjen.
Vi syns väl till onsdag?

Bloggintresserade