05 november 2010

Marina

Sedan länge har vi talat om att komma ut och ta lite bilder på Marina.
.
Så i dag fick vi äntligen inklämt en liten stund.
.
Jag hade kunnat hållit på länge, för hon är en sån fin modell, men det var andra jobb som kallade.
.
(Tyvärr strejkar min andra skärm, så den här har nog helt fel toner... Liksom bilderna från i går)
.
I dag har jag spanat in kyrkogårdar och Nif's ungdomsavslutning, bland annat. Kommer i måndags tinninga.

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Jag får sällan nåt mer fotogeniskt än ekorren framför linsen - men det skulle verkligen vara KUL att testa porträttfoto med någon som har lite "modellande" i sej. :-)

Har ju prövat med dottern ibland, men hon är ungefär lika obekväm framför kameran som vad jag själv är, och dessutom så är jag fullständigt urkass på att instruera hur hon ska vrida och vända sej osv för att bäst komma till sin rätt på fotona... <:-I

Nu vet jag ju inte vad du hade tänkt dej för toner till fotot i detta inlägg, men jag tycker iallafall att de lite blåaktigt svala som jag ser på min skärm passar väldigt bra till hennes look. :-)

Ha en fin helg - och bara för att man har diskmaskin behöver man ju inte helt avstå från att koppla av med lite handdiskande emellanåt! ;-)

(Vi hade diskmaskin förr, men så gick den sönder och orsakade en stor vattenskada på ett så gott som nylagt köksgolv - och sedan dess har vi inte "behövt" någon ny!! Varken diskmaskin eller vattenskada!)

Elisabeth sa...

Jag skulle nog kunna tänka mig bytta en modell mot din Korre någon gång... :-D

Jag tycker också det är så himla kul att fota "modeller". (För mig är alla människor modeller.) Att försöka hitta deras personlighet på något sätt.

Jag vill ha en lite blåaktig sval ton, men misstänker att den kan vara betydligt rödare på riktiga skärmar. Men din skärm är kanske i samma kondition som min? :-)
Skärmar är ett elende, och ännu värre känns det nu efter den sista kursen jag gått! :-(

Tala inte om vattenskador...
Men det är en hel story för sig själv!
Ha en fortsatt superfin helg!

annette sa...

Då är nog min skärm oxå lite dålig, för jag har en jättefin lite blåaktig ton i bilden, finns ingen antydan till röd ton;)

Urläcker bild, skickligt fotat!

annette

Bloggintresserade