03 november 2010

Kurs, fotoklubbsmöte och texter

Har under två helger varit på kurs i Göteborg. I digital bildbearbetning, från bild till tryck.

I dag fick jag oväntat beröm för mina bloggtexter av en kollega, vilket gladde mig mycket.

I kväll var det fotoklubbsmöte. Nu är det klart vi ska ha en utställning tillsammans. Vernissage i februari.

I morgon ska jag göra ett riktigt roligt fotojobb till tinninga.

Å så vet jag inte riktigt vad jag vill skriva om i dag.
Typ.

Bilden föreställer i alla fall den första helgens lärare, Eva-Terez Gölin, sittandes. Bredvid står en av kursdeltagarna. (Den andra helgen hade vi Stefan Ohlsson.) Det var två toppenhelger. Och de körde modellen korv-stoppnings-kurs.

Å så nästa vecka ska jag själv ha kurs för kommunanställda. Men jag vet inte på vilken nivå de ligger. Ska bli jättespännade och roligt!

Jag tror det får vara nog med ord i dag, trots att jag borde komma med en suveränt briljant text om något riktigt spännande när jag fick så fin respons på bloggtexten i dag. Men dagen har varit för lång för att orken ska finnas till det också. Jag har nämligen hunnit med att vara lantbrukare också. Fixat hag och flyttat runt djur. I mina "älskade" (adresserat till Anna) regnskurar, hagelskurar och klafsande i lervälling.
:-D

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Jag har klafsat över en gårdsplan hos ett par vänner idag, som var minst sagt kletig efter gårdagens förbonkande öspisse-regnande... Och jag hade ju inte precis lämpliga skor på mej för att ta mej fram där. Men det fick ju gå ändå! <:-) Ärendet var att hämta lammkött, så nu väntar jag bara på att maken ska komma hem - sen ska vi gå loss på det! Eller på det som ska bli färs, rättare sagt - det andra är ju styckat och klart och ska bara packas. :-)

Idag har jag hittat en Gorillapod i en butik här på hemmaplan, men jag vet inte om jag ska slå till på den. Den klarar nog att bära upp min lilla systemkamera + 50 mm´s objektivet...

När det gäller "regnkappa" till kameran känner jag ungefär som du inför de där cape-liknande sakerna... Funkar nog bäst om man har kameran uppställd på ett stativ!?

Elisabeth sa...

Är det något jag faktiskt inte kan äta så är det lamm.
Synd för jag föder ju upp dem!
Gris och ko går bra, men inte det.
Avundsjuk på folk som gillar det!

Ja, det är ju just de om bärigheten. Känns tvivlande.
Och regnkapporna...
Jag är mycket glad åt regntätade hus! För med stativ är det inte många bilder jag tar i alla fall!

annette sa...

Måste vara inspirerande att träffa likasinnande, får nog försöka mej på ett nytt försök i vår stads fotoklubb och se om det det hänt ngt nytt sedan jag var nyfiken senast.
Men det får bli efter nyår, hoppas Din egen kurs går bra nu i veckan!

annette

Bloggintresserade