08 augusti 2011

Helgens jobb... Nä, en del av det...Vänstra sidan och det om Matilda som vann Småtalagn är mina jobb.
Försökte smita från att vara jury i att utse vinnaren i karnevalen, men det gick inte så bra. (Det är tydligen en tradition att reporten på plats ska vara en i juryn. Jag lyckades få den dagen i G-torp även förra året, så jag visste ju vad som väntade)
Men med bra andra medlemmar i juryn fick vi ihop en placeringslista som vi alla kunde stå för. Grejen är ju att komma med ett budskap, gärna aktuellt, som man framför så att man får ett litet leende på läpparna.
Att ett gäng unga killar klär ut sig till hare, åsna, kanin, mus och räv för att illustrera att "vi gillar olika" fick alla i juryn att le. Stort.

Sen fotade jag resten av evenemangen från GrästorpsFestivalen i lördags. Det kommer nu ordinarie reporter som är tillbaka efter sin semester att skriva om till onsdags tinninga. Har lämnat över bilder i dag. Men många av dem finns redan nu att beskåda i det bildspel som finns i webb-tinninga. Se det här.

Hela lördagen fick jag gå gå och åter gå och fota allt. Söndagen redigerade jag bilder och skrev texter. Alla bilder till bildspelet valdes också ut och redigerades. Tufft jobb, tar tid. I dag lämnade jag över och undrar var min tid tar vägen?!
:-D

6 kommentarer:

Della sa...

Det är har du gjort bra. Jag har just tittat igenom bildspelet och bl a noterat att jag blev lite sugen på Ballerinakex och att han där på cykeln inte hade knäppt sin cykelhjälm.

AnnaKK sa...

Inte undra på att det tog sin tid att göra jobbet kring detta, för oj vad det hände mycket på den festivalen! :-D

Om jag själv sätter fart nu, så kan jag nog fixa mitt jobb idag på si så där 1½ timme - och sen ägna resten av dagen åt roliga hobbier! ;-)

Ha det fint! :-)

Elisabeth sa...

Tack Delle, jag noterade också det med cykelhjälmen. Vad pinsammare är, han är en ur fotoklubben som höll i utställningen. Men jag tog bara denna bild på provkörningen av elcykeln, så det får passera!
:-D
Du har det bra AnnaKK! Eller, blir det tråkigt?
Här är hela dagen fullbokad!
:-D

Bonnfrua sa...

Vilket jobb, det är sånt som man som vanlig tidningsläsare inte tänker på. Att det är så mycket kringarbete runt en bild, inte bara det att den ska tas på ett snyggt sätt utan allt det andra också.

Önskar dig en bra tisdag!

AnnaKK sa...

Jag skulle nog bli helt nipprig av att ha fullbokat schema dag ut och dag in, men visst skulle jag vilja ha li-i-ite mer arbete än vad jag har nu. Och det jobbar jag på att ordna! :-)

annette sa...

Stor festival med väldigt mycket talanger i lilla Grästorp, förstår att Du jobbade hårt både på plats och efteråt med att få till allting, en massa toppenbilder i bildspelet!

Vet Du vilken bild jag fastnade lite extra för, jo den där där det är en liten kille som springer in i bilden framför brandbilen, vet inte varför men det var något med hur stort allt i världen måste te sig för en liten, liten kille;)

Ha det bra!

annette

Bloggintresserade