01 augusti 2011

Dagens tinninga... (Bild nr 203 rest 162)


Tycker vi hade en jättefin etta och andra etta i dag. Ettan hade Daniel Strandroth tagit, så den får bara ni som har tinninga se. Men den var på sätt och vis lite lik min... Bara det att det var en snygg kvinnlig artist med någon tajt sceenbaddräkt med lite slöjor... eller något! :-D Hon var från Diggliloogänget som uppträtt på Kållandsö och Läckö slott.
Andra ettan var i alla fall min, så den får ni se här!
Den nedersta bilden var en som inte fick plats i tinninga. Men här på bloggen är den så välkommen så! Vi hade bara en sida i dag. Så nu går resten av jobben till onsdagens utgåva.

6 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Så morsomt for deg også for oss som får se alle sammen.

Bonnfrua sa...

Vilka härliga hemvävda trasmattor de sitter på på bänkarna. Ser verkligen gedigen och "bondskt" ut! Människorna ser så glada ut,och solen lyser så härligt. En harmonisk bild!

annette sa...

Har ju sett en del från Din tidning och jag är förundrad över hur fint presenterade många både stora och små händelser är.
Det verkar som om Ni verkligen värnar om det lokala, jämfört med vår tidnings små blänkare om saker som hänt i närliggande mindre orter och även här i stan ibland, så är det jättestor skillnad!

Jättefina sidor, måste vara kul för människor att titta på och läsa om!

Om vi inte hörs innan, så ha det så jättebra både i Malmö och på scoutlägret!

annette

Elisabeth sa...

Tack Morten!
Så är det Bonnfrua. Det är en vanligt sätt här att göra plankor lite sittvänligare vid evenemang! :-)
Annette, visst är det kul! Men vi är en väldigt NÄRA tinning. Folk vill läsa och se bilder på sånt och sånna de känner! Det är därför lokalsidorna är så viktiga och att alla får lov att synas.
Tack för "lycka till"! Det ska bli jättekul!

Det var föresten Börje Brelid gubbarna i inlägget den 28 juli kikade på!

AnnaKK sa...

Och jag har sett tidningssidorna live! :-D

Stort TACK för riktigt roliga timmar i Malmö! Nu ska jag strax se efter vad som fastnade på mitt minneskort - fast jag är ännu mer nyfiken på allt du har på ditt, måste jag ju erkänna!

Kram!!! :-)

Elisabeth sa...

Tack själv Anna!
Jag håller också på att ladda in just nu, men om jag hinner visa något i kväll vet jag inte.
Nu väntar en stunds samtal med far!
Kram!

Bloggintresserade