16 november 2011

Årets Luciakandidater Bildspel finns ute. (inlägg nr 666 sedan starten)

Nu har vi lagt ut årets bildspel på Luciakandidaterna.
Du kan se det här, klicka sen på bilden med kandidaterna.
(alternativt direktlänk här, men då missar du den fina första bilden)

Ett annat bildspel med lite fler olika bilder rullar i Cross Roads fönster i centrala Nossebro. Det är gjort i power point och jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna lägga ut det här på bloggen för sekunden. Jag använder faktiskt bara power point för Luciakandidaterna till Cross Road. Typ en gång om året då.

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Och där fick vi ju se ett prima exempel på vad nättidningen kan göra mer (och även bättre!?) än papperstidningen. Bildspel har absolut sitt mervärde gentemot en ordinär tryckt presentationsruta!!! :-)

Och... Oavsett vem av dessa tjejer som kommer att få bära ljuskronan, så kommer de garnaterat att tillsammans bli ett underbart fint litet luciatåg!!

Elisabeth sa...

Nästa steg för mig nu är att sammanfoga både bild, ljud och film.
Men det lärde vi oss inte på denna kursen. Så det tar vi längre fram!

Däremot lärde vi oss lite om webb-tv så det kommer nog komma, och lite annat jox för webben som jag kommer använda min blogg att praktisera på.

Vi hade också massor av diskussioner om webbens betydelse för pappret och tidiningen som helhet. Mycket intressant.

annette sa...

Och så var då årets Luciadag avklarad, mer behövs inte, själv kommer jag att befinna mej i främmande/spännade land på den dagen;)

Håller med Anna att just i såna här sammahang så är webben överlägsen papperstidningen, fast det kan inte slå en lugn helgmorgon med kaffe och tidning i sängen;)
Supersnyggt bildspel, härliga tjejer som oxå presenterade sig enormt bra.annette

Bloggintresserade