27 november 2011

Första advent (bild nr 305 rest 60)


Varesig jag jobbar eller inte så blir det lite kyrkligt på första advent. Det är ju kyrkans nyår också. Nu ser vi framåt med glädje!

Allt är helt okay, jag bara har så mycket att göra. Och i kväll finns ju inte strömmen speciellt säkert där i tråden heller. Den hoppar bort och fram. Sitter med långsam mobil uppkoppling och batteridrift!
:-)
Fotokurs praktiken i dag fick vi ställa in pga blåst och regn. Det ska vara kul att fota, i alla fall om man fotar på en kurs! :-)

3 kommentarer:

Tristan sa...

Fint lys i treet.

annette sa...

Vad fin bild det blev, ser nästan ut som trädet var lite frostigt, men det tror jag inte det är för Ni hade nog samma ljumma men blåsiga Advent som vi!
Här blåste våran jättestora Adventstake sönder och gick inte att tända, var släckt även nu ikväll när jag kom hem.
Saknar den i mörkret!
Hoppas Ni inte blev utan ström helt och hållet!


Ha en bra kväll!

Ps. Julen varar till "Påska" brukar man ju säga, och då kan väl Din 365-utmaning oxå hålla på till Påsk, allra helst som Du i Dina två senaste inlägg backat från dryga 300 till drygt 200;)

annette

Elisabeth sa...

Ha ha Annette! Du ser hur trött jag varit! Jo du, hade jag haft 160 bilder kvar nu hade jag nog gett upp! Nu har jag ändrat i rubrikerna. Fyndigt associerat med påsken!

Jo, advent var stormvindar och hela kvällen satt vi mer eller mindre utan ström.

Nej, frost var det inte, utan en spotlight som ska lysa upp kyrkan har jag låtit bakbelysa trädet. Det blev lite läckert med korset och lyktstolpen, tyckte jag.

Bloggintresserade