24 oktober 2012

Hösten i slutskedet

Så guldfärgade har våra rödbokslöv hunnit bli.
Det är så otroligt vackert!
Hela vår del av världen är kopiöst vacker just nu, men det går snabbt nu när bladen faller. Jag önskar att jag skulle hinna fota lite innan det försvinner, men dagarna går helt fulltecknade nu!
Meteorologerna har dessutom redan varnat för snöfall... på fredag... sen är det kört...

Har avverkat min första mässa som utställare. För mig som fotograf. Oj, vad mycket det var innan och vad jag har lärt mig. Det var inte helt enkelt och nästa gång (om tre år när vi har företagsmässa här igen) kommer jag göra på ett helt annat sätt. Men så kan det vara! Kul var det i alla fall. Och det var riktigt många som kom fram och var förvånade över att jag fotograferade annat än för tinninga. Det blev några jobb bestämda, några porträtt/modell, en företagsfotografering och en musikgrupp. Riktigt Kul alltså!

Nu laddar jag för nästa event, eller nästa två event rättare sagt... ett för mig som fotograf, ett för fotoklubben.

Det för fotoklubben är en prisutdelning på banken. Vi har tillsammans med banken, kommunen och fotoklubben utlyst en tävling för unga upp till 25 år. Nu har tiden gått ut, vi i juryn på klubben har rangordnat de tre första i bägge klasserna och den 1 november får resten av världen veta hur vi tyckt och resonerat kring bilderna! Det har varit ett jätteroligt uppdrag!
Klockan 17.00 på Sparbanken i Nossebro.

Det eventet för mig som fotograf är inte helt klart ännu... så jag ligger lite lågt här på bloggen ännu. Men snart vet jag om jag hakar på eller inte.

I morgon ska jag ut och fota på Bala Agri, de har öppet hus och jag ska föreviga lite på deras event.
Sen blir det jobb i två helger på raken... jag fick ju byta för att kunna delta på mässan, så nu måste jag jobba igen det. Men jag har ju världens roligaste jobb, så det är helt lugnt! 

Tills nästa gång, ut och fota denna otroligt vackra höst!

2 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Oj vad du hinner med!
Om jag tar kameran med ut nu blir det inga höstfärger utan snö! Åskan mullrar o snön vräker ner. Inte tror jag att den stannar precis, men ändå!

Vår lilla mikro fotoutställning kommer " hängas" nästa vecka o pågå till advent. Fyra fotografer blev vi med varierande motiv, ska bli spännande hur det avlöper i missionshuset!

Elisabeth Källblad sa...

Så roligt för er med utställningen, Bonnfrua!
Måste ta mig tid och besöka din sida också... Men det är så mycket mer som händer än jag kan skriva på bloggen.
Hoppas så klart att det snart vill bli lite lugnare!
Kram på dig!

Bloggintresserade