05 november 2012

Sista Halloween inlägget

Blev lite sen med min Halloweentårta!
Inte så fin som jag tänkt, men god blev den. Fyllningen var av citron, vanilj, mango och passion.

7 kommentarer:

annette sa...

Inte så fin som Du tänkt, med mina ögon sett så är den hur fin som helst, vilken hejare Du är på att baka tårtor, tänker bl.a på instrumenten som Du gjort tidigare, och här har Du gjort fina löv och annat spännande!

Hoppas ryggen är på väg åt rätt håll!
Kram!

Bonnfrua sa...

Vilket "hemsk" tårta! Fyllningen låter läskande.

Elisabeth Källblad sa...

Tack Annette!
Jo, nu går jag på Voltaren så jag var faktiskt och tränade i dag. Tur det för vi gick igenom alla koreanskan ord och meningar vi ska kunna till graderingen den 15 dec.

Jo,den var jättegod faktiskt Bonnfrua! :D Men nu krävs det att jag tränar bort alla kalorier igen... ;)

AnnaKK sa...

Bara tanken på hur mycket karamellfärg du måste ha använt är ungefär lika hårresande som halloweenfirarna i inlägget nedan! :-D Men fyllningen låter supergod!!! Och du har absolut talang för det här med tårtdesign - det kan du väl utöka verksamheten med på lediga stunder!? ;-)

Hur har det gått med ryggen??

Idag var det dags för en ny powerwalking tillsammans med dottern, och den här gången skruvade hon upp tempot. Den första tredjedelen var riktigt jobbig, men sen kom jag väl in i andra andningen eller nåt sånt och blev lite mer avslappnad. Sista tredjedelen gick vi faktiskt fortast, och klarade rundan på strax under en timme och fem minuter (en förbättring med ca fem minuter sedan sist). Känns hur bra som helst nu några timmar efteråt, och det hoppas jag att det kommer att göra imorgon också. :-)

Della sa...

Den är väl jättefin!

Elisabeth Källblad sa...

Anna... lediga stunder... ??? :D

Jag tuggar voltaren, så ryggen är absolut bättre. Skippade fysträningen i kväll för jag vågar inte riskera att göra ont värre innan träningslägret på lördag som jag absolut inte vill missa!

Vad gött att du fixade walken med dotra! Hoppas det inte uppenbarade sig några men efteråt typ i dag! Super du kommer igång! :)

Tack Della... men den kunde allt vara bättre! Men det mesta är marsipan och det är rätt svårjobbat jämfört med sockerpasta.
Kommer fler tårtor i framtiden, garanterat. Är ju så kul!

Anonym sa...

Den blev ju jätte fin!
/Maria

Bloggintresserade