11 juli 2010

Foto-utflykt med Nossebro fotoklubb


.

.

.

.
Vi konstaterar bara.
Vi hade kul.
I flera timmar.
Trots värmen.

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Anar att kreativiteten nästintill kokade!? :-) Men vilken härlig plats att fotografera både det ena och det andra på.

Idag är det nästan skönt igen; "bara" 27-28 grader.

annette sa...

Wow, vilken underbar plats och vilka härliga bilder och vinklingar. Skulle vara kul att vara med i en fotoklubb, men här finns tyvärr bara en och den verkar enbart bestå av en massa "besserwissar" av manlig karaktär, varit där en gång och tyvärr aldrig mer!

Ha en skön kväll!

annette

Elisabeth sa...

Kokande kreativitet, kunde inte sagt det bättre själv Anna!
I går var termometern uppe på 30 innan den vände för kvällen, i dag regn...

Vad tråkigt för dig Anette! Men så är det många gånger, äldre analoga gubbar i ett mörkrum.
Gör som jag, jag startade upp denna förra året. Vi har en del äldre, men många yngre också och fler på G in. Framför allt har vi väldigt kul ihop!

Ha en bra tisdag Anna och Anette!

annette sa...

Ja, det vore ngt kanske att starta själv, just nu går det inte. Alltför krävande heltidsarbete inom sjukvården med långa restider varje dag, men Du födde en tanke som finns kvar.
Skall pröva Ditt tips angående bilden, kanske kan få bort känslan av ett alltför dominerande staket som jag fick.
Ha en skön kväll!

annette

AnnaKK sa...

Så du ligger bakom fotoklubbens varande - kul!! :-) Den närmaste här (Hässleholms Fotoklubb) verkar vara ungefär så som Annette beskriver den hon besökte, men det har visst dragits igång en i Vinslöv också alldeles nyligen - så den borde jag väl egentligen ta reda på lite mer om. Men sen ska man ha tid också att engagera sej, och det är väl det jag känner att jag kanske inte riktigt har... Antingen är jag med i nåt till 100% eller också inte alls. :-)

Här har vi förärats med några regnstänk under eftermiddagen. Det fräste mest bara till när de landade på den upphettade marken, och sen var fukten borta igen innan växtligheten förmodligen ens hann känna den! <:-/ Men det kommer väl förhoppningsvis snart mer!!

Ha en fin kväll! :-)

Elisabeth sa...

Förut tyckte jag också att man skulle engagera sig 100 eller inte alls.
Men jag har ändrat mig!

Det första jag gjorde, på det absolut första mötet, var att lämpa över ordförandeklubban till en betydligt mer passande person, sen backade jag från alla andra förpliktelser så mycket jag kunde!
:-D
Jag sitter med i styrelsen, och när jag kan lägga in en extra växel gör jag det. Som när vi ställde ut bilder på konstrundan eller ska ha workshops.

Vi har möte första onsdagen varje månad, då brukar vi också bestämma ett fototillfälle, bundet till plats eller tema. De som kan kommer, de andra låter bli. I söndags var vi sju.
Till månadsmötet tar vi också med bilder att visa, diskutera och ventiliera. All form av "skitsnack" och fototekniska frågor avhandlas då också. De som kan lite mer, lär de som vill.
Fika är obligatoriskt och alla vet hur man skrattar. (Skrattar MED varandra, inte åt.)

Så tiden det tar är en kväll i månaden och en eftermiddag typ...
Och är så kul och givande!

Klart ni också kan tjejer!
Men kolla den andra klubben först Anna, kanske kan vara något?

(Upps, blev visst ett långt inlägg... :-D)

Bloggintresserade