14 juli 2010

Insnöad på hundar


Hundarna har återerövrat mitt intresse.
Uppenbarligen.
Underbart.

4 kommentarer:

annette sa...

Undrar vad det är som fångar intresset där ovanför?

Ser väldigt intressant ut i alla fall, väldigt fin och lite annorlunda bild.

Är det Dina hundar?

Ha en skön och varm kväll;)

annette

AnnaKK sa...

Mitt och makens första "barn" var en hund. Det andra och tredje också - först därefter kom det två människobarn in i flocken, och sedan dess har det passerat ytterligare ett par hundar. Så hur det skulle vara att inte ha hund...? Ja, det är nog något jag knappt ens kan föreställa mej. :-)

Jag blir med tiden antagligen en gammal tant med en dvärghund i korgen på rollatorn... <:-)

Bitvis är det åskan som har trasslat till det i tågtrafiken, men idag var det "bara" en krock med ett rådjur som gjorde att tågen stod still på stambanan norr om Älmhult i ett par timmar.

Jag väntar nog med nya tågresor till nästa vecka - den här verkar det vara helt hopplöst!?! <:-)

AnnaKK sa...

PS! Har läst det du skrev om fotoklubben. Trevligt upplägg på aktiviteterna! :-) DS!

Elisabeth sa...

Anette, det är lillmatte som chihuahuan tittar på. På bilden i originalstorlek ser man speglingen av henne i ögonen. Men den här på bloggen är för liten. Jag gillade just den lite annorlunda vinkeln, det är lite av hennes personlighet liksom.

Nej, det är inte mina hundar. Jag går ju i "väntans tider" efter ett två års långt hunduppehåll. Innan har jag alltid haft hund.

Samma här Anna. Min o gubbens första "baby" var en risen schnauzer, sen har det fortsatt. Men som sagt, två mycket tomma år har nu passerat.

Jaha, och nu ska jag efter alla år med risen skaffa en dvärgschnauzer, så enligt din tes då Anna, är jag nu en gammal tant... *skratt*

"Min" valp är ju inte ens gjord ännu, den väntar jag på. Men barnen (mitt ansvar, givetvis) får en nu, nästa fredag. Det är den undre valpen i inlägget "på G".

Skånetågen verkar väldigt osäkra?!! :-) Var försiktig! *ler*

Bloggintresserade