24 juli 2011

Älskar, Älskar inte... (Bild nr 193 rest 172)


I dag är det dag nr 205 på året, alltså ligger jag efter med 12 bilder...
Då får det bli några "snabba lösningar" också... typ denna! :)
(Jag satt nämligen och letade efter en bra text till tack-korten för studenterna...)

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Fi-i-int!!! :-)

Men jag älskar absolut inte att sonen håller på med folkrace, även om jag var betydligt mer rädd när han körde cross. <:-)

Vad jag vet så är det inte särskilt mycket olyckor i folkrace, men det är nog ändå nån nästan varje gång som får ont i ryggen/nacken efter en smäll eller rullning/voltning. I lördags var det en förare som av någon outgrundlig anledning satt kvar i sin bil efter att den hade stannat (motorn la nog av?), och på nästa varv var det en annan förare (som också av outgrundlig anledning) körde in i den stillastående bilen bakifrån. Så är det naturligtvis strängeligen förbjudet att göra, och funktionärerna viftade ju febrilt med varningsflaggorna i kurvan innan och så där - men det hände ändå! :-( Det var ju minst två olyckliga omständigheter som samverkade i det här fallet, men följden blev ju hur som helst att föraren som satt kvar i den stillastående bilen (jag fattar inte varför han inte hade gått ur och tagit sej upp i säkerhet på slänten!?) fick en rejäl knyck i rygg/nacke när den andra bilen träffade hans. Om det med tiden utvecklas till en whiplashskada, så hjälper det ju lixom inte honom om det nu blir så att den påkörande föraren blir av med sin licens eftersom han begick ett så grovt förarfel... :-(

Ja, ja... Det är ju så i många sporter, att man utsätter sej för risken att bli skadad av omdömeslösa motståndare - men jag tycker ändå att det är lite "bättre" att få en spark på foten av en annan fotbollsspelare än att bli på- eller överkörd av en annan rally- eller crossförare...

Hoppas verkligen att din lille cross-vän repar sej helt och hållet efter sin olycka!! Sonen till bekantar till oss, som vurpade med en cross för snart ett år sen är tyvärr allt annat än återställd... :-(

Önskar dej en fin dag!! Skogsarbete på schemat, eller?? :-D

Morten Pedersen sa...

Det er et bilde som passer flott til anledningen.

Bonnfrua sa...

Första tanken när jag såg bilden: "En stämpel". :-)
Med en liten romantisk touch på det hela.

Elisabeth Källblad sa...

Kunde tro det Anna. Att du inte älskar alltså...
Men jag vet inte, jag lider fortfarande av sviterna efter föräldramatchen!!! De övre muskelfästet "går upp" hela tiden. Eller nå´t, ont gör det i alla fall!
Så fotboll är inte att leka med heller!!!

Nej, i dag är det "pappersarbete" och bildbearbetning som gäller.

Morten, jag stötte på dessa där de flesta var på väg att blomma ut, det kändes lite ledsamt. Vi går mot höst liksom.

Ingen stämpel Bonnfrua! ctrl C, ctrl V på var rad.... :-)
Har inte glömt bort din bild, men den var svår att få till som jag ville. Kanske det blir på en svamp i stället. Hur som helst när jag gjort det så kommer den till dig med arbetsbeskrivning också!

Ha nu alla en fin måndag!

Bonnfrua sa...

Jahopp, jag som tyckte jag var klyftig som tänkte på en pensel... fniss...
ang rödbetsbilden, pga vädret växer de så det knakar, utan att behandlas i ps. :-)
Fast visst är jag nyfiken på vad det är du tänkt ut. Men inte behöver du känna att du måste göra det om tiden inte räcker till!!!

Önsakr dig en solig sommarkväll!

annette sa...

Tolv bilder back, det är ju inte så illa, fixar Du säkert vid tillfälle. Minns förra gången 2009 när jag körde 365 hur illa jag låg till någonstans vid den här tiden, men på ngt underligt sätt så fick jag till det på slutet i alla fall.
Fint "snabbjobb" Du gjort, får på ngt tillbaka känslan av midsommar, och den högtiden tar jag gärna två ggr per år;)

annette

Bloggintresserade