21 april 2012

Funäsdalen Tänndalen


Klicka på första bilden så kan du se alla lite större...tror jag...
Jobbar igen tiden jag var där uppe nu, så fullt pådrag! :-)
Jag har också fått iland några andra fotojobb, så nu har jag nog mer än heltid.
Därför viss osynlighet här! flå´t!
Jag återkommer snart! I morgon, nä i dag, lördag ska jag fota produktfoto med modell på förmiddagen! Så himla kul!
Men jag har också helgen på tinninga, (andra på raken) så här gäller det att produktfotot sitter på första försöken... För det finns inbokade jobb tinninga med...tajt... håll en tumme för mig!

5 kommentarer:

Della sa...

Jag håller tummen hårt. :-)

annette sa...

Vi befinner oss i samma läge vad gäller jobb i alla fall, här är det mer än heltid plus pendling och så lite arbetsmöten på kvällstid;-))

Det fungerade med att klicka på första bilden och sedan fick jag njuta av stora bilder rakt över.
Första bilden ser ut som en reklambild från en turisttidning;)
Gillar alla bilderna och även om jag längtar efter riktig vår så tycker jag om se Dina vintriga bilder för jag känner mej lite hemma i dom trakterna;)
Men den bild jag tycker bäst om är den med stekpannan, köttbullarna och vedspisen, så läckert och mysigt!
Jobba på Du;-)))

Kramen

Ps
Var ett stort område som var avstängt med rep och larmat på min bild, kameran och min hand befinner sig på förbjudet område innanför repet, och en liten skylt kan jag borte ifrån;-))

AnnaKK sa...

Hoppas jobbehelgen löper på bra! :-) Men att du ska behöva jobba ifatt för att du varit ledig... Nja - det är väl inte ri-i-i-iktigt det som är grejen med att ha semester!? ;-) Fast det måste ju ha varit en härlig vecka där uppe hur som helst - t o m jag blir inspirerad på slalomåkning när jag tittar på dina foton här! :-D

Jag har inte övat porträtt speciellt mycket, nä... Tog några bilder på syrran och hennes döttrar förra helgen - det är nog allt!? Hade nog varit bra att testa lite på dottern innan studentfirandet börjar, men hon är alltid så upptagen med femtielva saker. Men det blir nog foton ändå när det är dags - jag tar inte så-å-å allvarligt på det hela! :-)

Ha det bra!!!

Bonnfrua sa...

Full fart allstå, mer än vanligt!
Hoppas att du rott iland alla dina projekt i helgen!

Härliga vinterbilder fö! Fast nu vill jag ha vår!!!!!!!!

Elisabeth Källblad sa...

Tack Della!
Tack Annette! Hoppas du tar det lite lugnt! Köttbullarna är en av mina favoriter också! Vi har ström, men inget vatten i stugan. Därför eldar vi i spisen för att värma hämtat vatten till disken. Men eldar man så kan man likagärna steka bullarna där!
Anna,det kommer förhoppningsvis snart en krönika här i bloggen om Tanter i backen! Så får vi se hur lockad du är sen! :-)
Jo, eftersom ordinarie redaktör och jag bytte helger blir det att "jobba igen" den förlorade tiden! :-)
Lycka till med dina porträttare. Jag ska träna på lite olika objekt nu... Återkommer här på bloggen om det! Lycka till själv!
Nä, faktiskt inte Bonnfrua! Det körde sig massor av saker direkt. Vi får se på måndag om vi kan lösa det hela!(Kraftöverföringen fungerade inte på traktorn...Den lånade "fina" inte vår... )

Kramen på er alla!

Bloggintresserade