14 juli 2012

Nu har Flinga kommit in i rollen som mamma riktigt ordentligt. Hennes feber har gått ner och alla valpar växer som de ska.

Däremot är hon lite orolig och skulle egentligen vilja flytta till typ bakom bokhyllan eller under husgrunden. Hon har varit på visiter där och inspekterat. Ändå så får hon vara helt ifred i den "grottan" som jag byggt till henne.
Kanske det stör henne tillräckligt bara det att jag väger ungarna varje morgon?

5 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Vilken underbart gosig pälsig bild!

Ronnie sa...

Vilken bedårande bild , bra fångat !

annette sa...

Så ljuvlig bild, lite drömkänsla över den!
Skönt att Flinga klarar av modersrollen och att hon mår bra. Har ingen erfarenhet vad gäller valpfödslar men kanske att det stör henne lite när Du vill väga de små, men det blir nog bra bara det får gå lite tid.
Lite ny situation både för Er och för henne.
Saknar Du Din Flinga nu när hon inte är med Dej ut på allt!?
Så skööönt med semester, igår njöt jag bara av att "dra" runt ute i flera timmar utan mål:)
Ha en bra söndag!
annette

AnnaKK sa...

Vilket härligt foto! En moders vakande öga, typ... :-)

Får hoppas att Flinga gonar på dej, och väljer att trots allt bo kvar där du har placerat hennes lya! Låter onekligen lite besvärligt att annars kanske behöva krypa in under huset för att komma åt att väga valparna i fortsättningen! ;-)

Kanske lite tidigt att tänka på än, men hur ser det ut på valpköparfronten? Är det några valpar som redan är borttingade, eller? Ska någon behållas??

Så det ÄR i Funäsdalen ni har stuga!? (Jag var lite osäker där, det kunde kanske ha varit i Vemdalen också ju...). Men då bestämmer vi det; att vi träffas på kalfjället där nångång nästa sommar!!! :-D Mitt bland myskoxarna, så du kan göra ett hemma hos-reportage med dem samtidigt!?

Trevlig söndag!! :-)

margus sa...

Fantastiskt vacker bild! Och grattis till Flinga och bebisarna! Och till dig! Nu får du verkligen ditt lystmäte när det gäller fototillfällen med valparna.
Hoppas man får se fler, när du landat i nuet och kan njuta av detta sällsamma skådespel.

Bloggintresserade