02 september 2012

Valpisar igen...

4 kommentarer:

annette sa...

Vilken underbar bild, och vilken härlig posering "dom" bjuder på,kan ju nästan tro att dom små gått i mannekängskola;) precis vad jag behövde få njuta av på lunchrasten!
Två sjuka i personalen en måndag, blir "natta" innan vi blir klara;(

Ha det gott!

annette

Elisabeth Källblad sa...

Usch, stackare!
Det är ju ofta ni får långa dagar på ditt jobb. Nej, hela vårdkarusellen skulle göras om med en smidigare personalpolitik!
Jo, när de är lite tröttare funkar de fint som modeller! :)

AnnaKK sa...

Jag vågar nästan bara titta med ett halvt öga på de här valpfotona! Men jistanes så söta de är!!! :-D

Förstår att det är mycket jobb med dem nu när de har blivit så här stora. Så jag kan tänka mej att det blir ganska skönt när de första flyttar hemifrån, om än sorgligt också förstås att skiljas från dem. Men förhoppningsvis flyttar de inte längre iväg än att du kan få träffa dem igen nångång!? :-) Hade vi bott närmare varann kunde jag varit dagmatte till de osålda ett tag - har ju inte så rysligt mycket annat för mej om dagarna nu, så... <:-) Men det löser sej nog med köpare till dem också snart - iallafall om du sätter in det här fotot i en annons i tidningen!! :-D

Jag vet egentligen inte om jag tycker att det är brist på ställplatser till husbilar, fast det är väl olika på olika ställen. Vanliga campingar finns ju alltid som nödlösning, fast vi föredrar andra ställen. Nu i helgen stod vi på en gratisplats och passade på att spana in ytterligare en sådan när vi ändå paserade orten där vi visste att den skulle finnas. Den hade dugt den också! :-) Sen är det många småbåtshamnar som har ställplatser där det kostar 100-150 spänn att stå. Och det blir vanligare och vanligare att bönder avsätter en äng till sån här verksamhet, och också tar en liten slant i avgift. Helt okej så länge de inte kör med samma ockertaxa som flertalet av campingplatserna!! :-)

annette sa...

Sista bussen hem igår från Linköping, första dit imorse;)
Just när det gäller den här biten av mitt jobb (Waran) så är det lite speciellt, vi är bara ett fåtal som har den vidareutbildning som krävs, därav det tuffa läget vid sjukdom!
Ha det bra!
Kram

Bloggintresserade