30 mars 2011

Bild nr 86 rest 279

Attans vad klockan tickar på!
Fruktansvärt alltså.
Bilden är ju bara en snabb-bild, liksom bara för att inte tappa för mycket, svårt hämta in märker jag. Mina önske-bilder tar ju längre och längre tid att göra! På denna har lagt lite riktat ljus och nån form av "målningseffekt" som jag dämpat med blandningsläget soft light. .
.
Blev lite full i skratt i går (tror jag det var) när jag såg nya temat på Moderskeppets utmaning Är ju redan en bit på väg... Nu har jag lånat ett tecknat Manga album av sonen. I helgen ska tjejgänget (de ska ha en tjej-helg här med plåtning x2) och ett äldre tonårspar med ut och fota, så jag ska ta bilder med Manga-tanke också tänkte jag.
.
Nu ska jag hämta en barbie-docka eller liknande och se till att propotionerna blir mer rätt för förra bilden, innan jag kastar mig över manga-projektet.

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Den där effekten påminner mej lite grann om när man var liten och skulle göra "oljemålningstavlor" med utgångspunkt av en köpt bild (plus färger i pyttesmå burkar). Bilden var indelad i numrerade fält, och så skulle alla fält med samma nummer målas i samma färg. Jag gjorde några hästmotiv på det viset, men det fanns hundar också! Fast jag minns inte om det fanns nån schnauzer...? Schäfer däremot! :-)

Och så måste jag säga att nu är det ingen som helst tvekan längre - man ser direkt vilken ras Flinga är. Hon har utan tvekan vuxit förbi "golvmoppsstadiet". Fast hon var himmelens söt då också!! :-D

Elisabeth sa...

Och i mina ögon är hon det vackraste som finns!
(efter barnen och gubben förståss :-D)

annette sa...

Är det säkert det att "gubben" kommer före Flinga, hon är ju så enormt söööööööt;)
Verkar som Du fått även Flinga att bli en riktig fotomodell, en riktig linslus;)
Gillar effekten i bilden, aldrig tänkt på att göra så, men det kanske kommer det med en dag!

annette

Bloggintresserade