15 april 2011

Hungrig (bild nr 95 rest 270)Bara en snabb bild. Beskuren, ram, skärpt och efterbelyst lite.
Har inte haft så mycket tid till att fota någon utanför jobbet det sista.

Detta var dock en rackare som inte lät sig skrämmas iväg. Så jag tänkte att hon (?) måste varit riktigt hungrig!

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

En nässelfjäril, eller? :-) Har du ett macroobjektiv i "samlingen" förresten? Det är ett sånt där objektiv som jag inte kan riktigt bestämma mej för om jag ska skaffa mej eller inte... Jag använder ju närbildslinser när jag fotar småsaker, insekter och dylikt - och ett riktigt macroobjektiv har jag överhuvudtaget aldrig ens testat nån gång. DET skulle jag absolut vilja göra - helst innan jag köper ett! Får se om möjligheten till det dyker upp nån gång... :-)

Hoppas du har en skön lördag/helg!!

annette sa...

Vi borde ha fler timmar per dygn när vi behöver det;) Eller oxå så skulle vi inte behöva sova en enda timme mellan april-oktober;)
Hoppas det gick bra med byggkillen som skulle komma på besök, stora grejor på gång??
Fönsterputsarn var snabb och gjorde jobbet snyggt som vanligt, sedan lite andra sommarlätta gardiner och vips blev det en helt annan känsla hemma, det andas våååår!

Försökt fånga allehanda djur på bild i helgen, men det har inte gått så bra, men njutit av djur och natur har jag gjort i alla fall.
Läcker macrobild, kul att studera alla detaljer på en hungrig fjäril!

Ha en bra start på veckan!

annette

Elisabeth Källblad sa...

Japp Anna, nässelfjäril är det, och ett macro har jag använt. Faktiskt ett 60 mm fast macro 2,8. Nikkor. Jag är väldigt nöjd med den.
Däremot har jag aldrig testat närbildslinser, men det funkar tydligen fint för dina bilder är ju underbara!

Annette, det gick förhoppningsvis bra med byggherren som var här. Om en vecka får vi veta vad prislappen hamnar ungefär. Jo, det är ett rätt omfattande stort projekt. Lite av det vi funderat över när jag bloggpausade förut som vi nu börjar realisera.
Vi har tagit ett djupt andetag och bara hoppat, nu hoppas vi att vi kommer upp till ytan med projektet i land...

Bloggintresserade