13 augusti 2011

Nossebro badet (bild nr 209 rest 156)

Kul jobb!
I morgon blir det hästar mest hela dagen.
Det är också kul.
Det är nog alltid kul att jobba.

7 kommentarer:

annette sa...

Oh, jösses vilken fin bild,aldrig sett en sådan bild på en simmare tidigare, den undrar jag hur Du fotat!?
Pigg som sjutton efter kräftfesten, bidde inte ens en enda snaps, skall iväg strax och se om det går att fota ngt då man idag skall slå "min blomsteräng" med lie, och körkortet är viktigare än en snaps;)

Ha en bra dag på jobbet bland hästarna!

annette

Morten Pedersen sa...

Stilig bilde.

AnnaKK sa...

Vilket härligt foto! Låg du på mage uppe i hopptornet tro, och hängde ut över kanten på 5 (eller 10??) meters höjd när du tog det?? :-D

Hästar för min del igår, som sagt - men idag har det blivit hundar. Har varit på agility-tävling. :-) Hur kul som helst att försöka fånga på bild - men hästar är lättare att hinna med, måste jag säga! Och så skäller de inte lika högt som vad många av hundarna gjorde - det klingar lite grann i öronen än! ;-)

Bonnfrua sa...

SÅ härlig bild, Var det hopptornet som AnnaKK föreslog eller? :-)

Vattnet ser så vått ut men samtidigt lite geleaktigt och simmerksan, tittar väl rakt in i kameran och ler lite i mjugg?

Den platsar som reklam för simning, för det ser så avslappnat ut på något sätt.

Och för att byta ämne helt: Visst är det så med tröskan, den betalades direkt, inga dyra amorteringar här inte. När man tänker på saken så är det ju inte klokt vad få timmar en sådan maskin går per år jmfrt med en traktor tex! Och ändå så är det en investering som inte är att leka med!

Elisabeth Källblad sa...

Annette, jag fotade ju också lieslåtter för två veckor sedan, det är kul! Och helt rätt, körkort mycket viktigt. Själv drack jag bubbelvatten till filmen och ostbrickan i går kväll, så jag har varit i fin form hela dagen också! :-)

Tack Morten!

Helt rätt AnnaKK! Jag kröp ut med kameraremmen runt halsen (det har jag annars aldrig) Jag är ju så förbenat höjdrädd! Och så hög är den inte, men det räckte för mig! Ibland är mitt jobb tufft!!! :-)

Tack Bonnfrua! Visst var det tornet. Ja, det är inte klokt att köpa nya tröskor för över miljoner kronor för de stackars dagarna de får gå, och då helst gå 24 tim/dygnet! Det går liksom inte ihop i min värld!

Elisabeth Källblad sa...

Glömde säga tack till dig också Annette! Tack! :-D
Det har varit kul med bägge hästjobben i dag! Ett till blir det på måndag!

Anonym sa...

Jättehäftig bild tycker vi i Simklubben Vänersborg

Bloggintresserade