17 december 2010

Willy:s


Då var maten klar då.
Sånär som på laxen och julkorven som var slut.
Gravlaxsåsen glömde jag.
.
I dag hade kommunalrådet en liten avskedsbjudning.
Vi var där.
Han har varit ett bra kommunalråd, mer om det i tinninga sen.
.
Lucia-uppslaget var med i dagens tinninga.
Det var jättefint ritat av redigeraren.
Fast hon glömde rita vem som tagit vilken bild.
Fast det är lätt, jag tog alla utom två.
(Ni som har tinninga kan ju alltid gissa vilka två!)
.
Ha en riktigt fin lördag!
Och Annette, tack för väderrutan!
;-D

3 kommentarer:

annette sa...

Fullastat ser jag;)

Handlande det mesta igår, kom iväg skapligt så det var inte så mycket folk. SKÖNT!!
Oxå ett fåtal saker kvar, jobbar långa dagar ända t.om torsdag så jag får fundera och planera lite hur jag skall lösa lilljul hemma hos mej vid 19-tiden på torsdag;)

Kram

annette

AnnaKK sa...

Eftersom det var lite innehållslöst i kylen åkte maken och jag upp till Älmhult igår eftermiddags för att handla lite mjölk, bröd och frukt. Jösses vad det var många bilar ute på parkeringen - det var nästan så vi tänkte strunta i det, och leta upp en mindre och mera snabbhandlad butik! Men vi chansade på att det inte skulle vara allt för långa köer - de brukar vara duktiga där på att öppna upp fler kassor om köerna är långa, så. :-) (Och det hade de gjort, så det tog faktiskt inte så mycket längre tid än vanligt att fixa inköpen).

Hur som helst så mötte vi en bekant i en av gångarna, och han hade hela vagnen full av kassar - ungefär som på din bild. Och han pikade oss lite för att vi bara hade en korg. :-) Och för att vi inte körde med självscanning.

När vi sen stod i kassakön så såg jag i ögonvrån hur denne bekant dyker upp vid självscanningskassan en bit bort, och påtalar för personalen där att självscanningsmanicken på nåt vis har gått sönder/slutat fungera! ;-) Så det blev väl förmodligen att riva upp alla varorna igen och scanna om... Roligt nästan jämt, eller!? :-D

(Själv tycker jag att jag har storhandlat om det krävs 2 kassar för att få hem varorna... :-) Å andra sidan småhandlar jag 1 kasse var och varannan dag... Hm!?)

Elisabeth sa...

Upps, jag missade att svara här...
Annette, lycka till med torsdagen!
Anna, jag har aldrig självscannat, däremot har jag två favvokassörskor på Willys. Vi har träffats nu en gång i månaden i 20 år. Sån´t känns tryggt.
Storahandla med två kassar!!!
:-D
Lyckliga du!

Bloggintresserade