31 december 2010

Det är knepigt det här med åldrar...

I förregår var min dotter 11 år.
I går fyllde hon 12 år.
I morgon räknas hon som 13 år.
I övermorgon kanske hon beter sig som en fjortis!

/orolig mamma

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hejsan!

Ja, det låter verkligen som om du har all anledning att oroa dej! ;-)

Redan förra nyårsafton dök förresten en representant från makens jobb upp, för att gratulera på 45-årsdagen - så helt uppenbart är det nåt skumt med att fylla år i slutet av året!? :-D Man kanske rent av kan kalkylera lite lätt med att makens pensionsutbetalningar börjar komma under 2011??? Hade varit bra!!

Hm...

Men nu ska han först och främst överleva sin 45-årsdag, som alltså är idag. Nästan så man blev lite orolig för den saken, när han kom hem här igårkväll och hade ont i precis hela kroppen - som om det var nån hiskelig influensa på gång eller nåt... 8-I Men som väl är har det iallafall inte blivit värre tills idag. Så antagligen är det bara fullt normala ålderskrämpor som har slagit till!? ;-)

Gott Nytt År!!!

Kramar!! :-)

annette sa...

Fyller ju själv år i slutet av året så jag vet att Din kalkylerde risk för att Din dotter beter sig som en "fjortis" inom en snar framtid är uppenbart STOR;)

Gott Nytt 2011!

Kram!

annette

annette sa...

Vilken fint väder Du ser ut få några dagar framåt förresten;)
En STOR sol!
annette

Elisabeth sa...

Den stora solen är just nu en realitet på himelen! Det är jättefint väder, men så jäkla halt att man knappt kan gå utanför dörren utan "broddar"
Dottern beter sig just nu som en sådan... tjuvläste till morgontimmarna och sover nu fortfarande mitt på dagen!
:-)

Bloggintresserade