04 oktober 2010

Gravida bilden


Här är en bild från vår fotosession i söndags, som vi blev nöjda med.
Vi tog en hel del andra också, men den här kändes så vacker, harmonisk
och lite förväntansfull.
(Hon har faktiskt trosor o så, sen slant det bort lite i ps...)
Tyck gärna till om bilden!

9 kommentarer:

AnnaKK sa...

MYCKET vacker, är den! Och vad det där kantljuset (heter det så?) blev fint längs med armen. :-) Varje gång jag ser ett sånt här foto numera - och det är ju faktiskt ganska ofta man hittar såna när man surfar runt på fotosidor på nätet - så kan jag inte låta bli att tänka på hur upprörande Annie Leibovitz bilder på den gravida Demi Moore ansågs vara. Det har uppenbarligen gått några år sen hon tog dem! (Det måste ha varit nån gång i början av 80-talet?) Och nu vill alla ha såna! :-D

Birgitta sa...

Hall!
Bilden är verkligen vacker..Den känns lite sagolik. Magisk.

annette sa...

Tyck gärna om bilden skriver Du, ja det skall jag göra, bara det att i sådana här ögonblick saknar jag ord för att uttrycka hur vacker jag tycker bilden är.
Fototeknisk har jag svårt att sätta ord på bilden, men jag tycker den är så oerhört vacker och finstämd, så mkt känsla i bilden vad gäller ljuset som finns precis där det skall vara, hennes händer som ser så varsamma ut, blicken hon har, så mycket värme!

VACKERT, så jag nästan ryser en aning!

Tack för att delar med Dej!

annette

Elisabeth Källblad sa...

Tack Anna! Men som du säger så ser man dessa bilder rätt ofta. Det känns bra att ha gjort den, men nu vill jag göra min egen gravid bild också, nu när jag vet jag fixade den mer "förutbestämda".

Åh Tack du också Birgitta. Vad kul du hittade min blogg. Nu hoppas jag du kommer hit lite då och då och kollar in vad jag hittar på utanför tinninga!

Starka ord Annette! Glädjer mig oerhört! Det är väl just det du beskriver man vill ha in i en graviditetsbild. Det väcker känslor i varje kvinna tror jag.
Däremot har jag en kamrat, en mycket god sådan, men man. Han sa -Det saknas något!
Ja ja, kanske han har rätt också. Jag tror faktsikt det. Men jag skulle vilja uttrycka det så här, jag saktnar "min egen touch" i bilden. Den är korrekt, men utan mitt eget "märke", utan det där lilla extra som skiljer den från mängden, liksom.
Eller nåt....
;-)

Lotta sa...

Den gravida här :)

Ju mer jag tittar på den destå mer vill jag ha bort håret... Att liksom få allt håret på ena sidan fast fortfarande skyla mig...

Vill att mer av ansiktet ska synas..

Inga dåliga krav va? hahaha

Vi får se vad vi lyckas klura till..

(Inte bara du blir berörd av kommentarerna här.. Även jag blir glad :))

Elisabeth Källblad sa...

Helt lugnt Lotta!
Det här är ju nytt för oss bägge, så vi kör lite fler tester som vi sagt!
Kanske vi hinner komma på något riktigt bra innan babyn vill se sin mamma också...
:-)

Elisabeth Källblad sa...

PS. Lotta, den bilden du beskriver ovan finns ju redan också, men när jag valde bild till att lägga ut på nätet har jag medvetet valt en där så lite som möjligt syns. Tänkte först ta en där inget av ansiktet syns. Jag ville mest bara ha den fina magen. DS.

Anonym sa...

Fan va grym du har blevet! Mysig bild som väcker känslor av liv, trygghet å intimitet. Du ska ju absolut fortsätta med arangerade bilder, då visar du ju verkligen vad du går för! Kanon! /Louise

Elisabeth Källblad sa...

Tack Louise!
Kul att du hittade hit, och ännu roligare att du lämnade en kommentar!
Jo, det här är onekligen en helt annan typ av foto. Jag tycker det också är jättekul, upptäckte jag.
Och ja, jag ska fortsätta med detta också.
Ha en bra helg!
Kram!

Bloggintresserade