26 oktober 2011

Mera teater och sång, Teater Fenix och Cantatokören!


Det ville inte riktigt fungera som jag ville.
Denna bild skulle vara till vänster.
Här skulle texten vara.
Sen skulle min bild som inte var med i tinninga ligga under.
Men se då ville inte texten vara här.
Så nu blev det två inlägg i stället.

Klicka på bilden så blir den större.
Bilden under när min lins blev mätt, den var klart den roligaste, men passade inte så bra till att beskriva barnens teater. Så den bilden får mina kära bloggbesökare njuta av i stället! :-)

Det var teater Fenix från Norrköping (haru´sett dem Annette?) som besökte skolan i tisdags och i dag (tre föreställningar).

Under syns bilder från Lekåsa kyrka där jag var i söndags när Cantatokören firade sitt 80-års jubileum.
Grattis säger jag!
Men ni anar inte vilket problem jag hade med den lampa ni ser till höger i bild (stavivet av i alla fall). Den frätte ut hjässorna på alla silverfärgade hår och även lite mer. Jag fick jobba i ps med smart objekt både en och två gånger.... Men jag är helt klart nöjd med resultatet. De är ju så duktiga, att man gärna vill allt ska bli perfekt för dem också i tinninga'!

5 kommentarer:

annette sa...

Mycket strul med blogger tycker jag det är när man göra lite annorlunda layout med bilder och texter, försöker knappt längre!
Klart jag har sett teater Fenix, och det ett flertal ggr, alltid lika trevligt.
Kan nog ana problemet med lampan, tycker alltid det är bökigt med lampor, men Du lyckades verkligen lösa problemet på ett snyggt sätt!
Överhuvudtaget en väldigt fin helsida Du fick in i tidningen.

annette

Della sa...

Inte vet jag om min kommentar nyss lyckades ta sig iväg till dig eller om den försvann ut i cyber space för att dyka upp någon annanstans vid ett oväntat tillfälle i stället. Jag fick ett underligt meddelande i alla fall när jag tryckte på publiceraknappen.

Elisabeth Källblad sa...

Tack Annette1 Men som sagt, jag fick jobba mycket med bilden. Om det är värt? Ja, jag tycker faktiskt det. Men jag har varit med om tillfällen tidigare med just denna förhatliga lampa där det inte alls gått att rädda på ett syggt sätt! Det har till och med blivit utan bild i tinninga en gång för att lampan var riktad mot en kvinna i vit blus (alla andra var svartklädda) Hon (blusen) i sin tur reflekterade så skarpt att halva hennes ansikte försvann!
Och hon stod i mitten av bilden. Sen består lampan av tre lampor, som var spridda över de andra också... Äsch den gången blev det riktigt dumt.

NEJ Della! Ingen annan kommentar än denna! Åhhh NU blev jag ju riktigt nyfiken på vad du skrev. Snälla, skriv om! :-)

Della sa...

Jag vet inte vad jag skrev förra gången... Jo, något om att det verkar så kul att få se sina bilder i tinninga så där. Och sedan var det väl en massa intelligenta andra kommentarer också, men de är som bortblåsta nu. :)

Elisabeth Källblad sa...

Jag är helt övertygad om att det var en mycket intelligent och genomtänkt kommentar, Della! :-)

Jo, det är det faktiskt, kul att se sina bilder i tinninga. (Fortfarande efter över åtta år!) Det som nog är mest kul är att se hur redigeraren har gjort sidan, vilka bilder som dras på, placeringen osv.

Bloggintresserade