03 januari 2012

Inte en bild...

... har jag tagit i dag.
Jag har skrivit några artiklar.
Och gjort sånt som en bonne måste göra.
Vädret har visat sig från en sämre sida.
Nu sprakar elden i kaminen och det är tid för studier.

5 kommentarer:

annette sa...

Ha, ha tack för den här underbart uppiggande bilden en morgon när regnet vräker ner och det blåser stormvindar, blev lite lycklig;)

Fast idag behöver jag inte åka dubbeldäckare till Linköping i blåsten, och bara det gör dagen bra!!

Ha en bra dag!

annette

Della sa...

Fattar vad du menar. Oftast är det lättare med fotografiteknikerna när man sitter hemma och lär sig om dem, än när det sedan är skarpt läge och man bara "trycker av".

Della sa...

Den kobilden gillar jag riktigt mycket.

AnnaKK sa...

Så där lätt snurrig som kossan på din bild, känner jag mej innanför pannbenet idag - vilket kanske märktes i min andra kommentar!? <:-) (Vet inte om jag lyckades formulera mej riktigt begripligt där, men iallafall...)

En ny förkylning har slagit ner i mej nu, bara nån dryg vecka efter att den förra som varken ville bryta ut eller ge med sej äntligen försvann efter att jag dragits med den i säkert två månader... Blä! Får se om denna ska vara lika långvarig - isåfall lär den gå över lagom tills det är dags att få pollenallergi, då fram på vårkanten! 8-X

Nä, att uppgradera sej inom bild- och ljudtekniken är sannerligen kostsamt vad det än gäller, fast foto går nog i spetsen ändå!?

Vi köpte en ny braskamin i förra veckan, eftersom den gamla inte ville värma nånting knappt längre då. 20 000 fattigare, men veden kommer att räcka länge-länge-länge nu + att det är varmt och skönt i huset igen. :-) Och ingen ny kamera lär det bli detta år, men ett macroobjektiv står fortfarande högst på önskelistan inför födelsedagen. (Och maken fick givetvis se kaminen som sin födelsedagspresent!)

Ha en fin dag i vindarna! :-)

(Eftersom jag har ström, så förstår du nog att Emil inte har härjat så farlig här - inte än iallafall, men det blåser ju alltjämt).

Bonnfrua sa...

Gillar kossan som någon slags komet. Den ser lite undrande ut.
Gillar din ide´!

Får jag fråga en sak: Försöker begripa mig på det här med att ställa in vitbalansen och inte bara använda auto-läget. Men nu när jag exprimenterar med att använda fönsterljus inomhus som enda ljuskälla(porträttutmaningen), hur ställer man in det då? Hur jag än gjorde blev resultatet i blåskala föutom på auto-läget.
Hm, hoppas du förstår vad jag menar. :-)

Här är "bonneriet" mest underhåll och lagning av maskiner nu så jag har inte mer än markservicen att erbjuda som hjälp. Som brukligt är sedan vi fick barn.

Bloggintresserade