20 juli 2011

Tinninga i dag


Längst ner till vänster hamnade min "modell" på bloggen från Kvarnen. Den bilden jag har på bloggen passar ju inte i tinninga för där ska ju bilderna beskriva hur det var på cafét. Och det viktigaste som alla sa när jag frågade var detta med samvaron, att träffas och all "prating". Då passar ingen bild på ensamhet...

Klicka på bilderna för större storlek.

3 kommentarer:

annette sa...

Neej, där hade Din bild på den "ensamme" mannen inte passat in, men i mitt hjärta så passar han verkligen in;)

Ser ut att ha varit väldigt mysigt och mycket verkar dom ha haft att prata om!

Ha en toppendag!

annette

AnnaKK sa...

Alltid kul att få se vad du gör för nåt till tidningen - och intressant att se hur bilder tagna i ett syfte kan bli något helt annat här i din blogg. :-)

Tack för "romanen"! Kan inte annat än instämma i alltsammans. Du är klok som en bok, sannerligen!! :-D

Elisabeth sa...

Men som vi sa Annette, så var det en självvald ensamhet. Den är inte alltid av ondo!
Men i en artikel där jag vinklar på gemenskap och prating... Tja, då blev denna lite mysigare serveringsbild bättre. Att den kom med berodde på att han är utsocknes, men for till Fåglums minst en gång var sommar för att vara med på Kvarncafét! Vilket beskriver att många utifrån enkom åker till Fåglum för cafét.

Anna, det är kul att ibland visa upp vad jag gör i tinninga, för er som inte bor här! Speciellt när jag visat någon bild innan från något evenemang.
Men nja, just den bilden till bloggen tog jag verkligen till bloggen. Först tog jag bilden som är i tinninga, sen kom jag i "prating" med hon som serverar på den bilden, vid ett annat bord längre i från. Därifrån lyfte jag sedan blicken en gång mot mannan och DÅ såg jag bilden jag har på bloggen... Och den viste jag ju direkt att den inte var för artikeln! :-)

Men man kan ju också säga lite enkelt: En bild ljuger...
:-D

Jag verkar vara lagt åt det "romanska" hållet i dag.
Attans vilka långa kommentarer hitan och ditan!

Ha en bra kväll!

Bloggintresserade