19 juni 2011

Studentbal (Bild nr 150 rest 215)


JIPPI, vår tråd är hel!!! Yehhhhhha!
Men detta upptäckte jag inte förrän jag varit inne på jobbet för att skicka bilder och texter till morgondagens tinninga.
Bilden är ett mycket vackert par som jag fotograferade i dag.
De var studiekamrater och var på studentbalen tillsammans som "par".

Jag har gjort precis hur mycket som helst med bilden. Lekt loss ordentligt. Många saker väldigt subtila, och jag kommer faktiskt inte ihåg alla steg nu i huvudet. Man studerar bilden, och så ser man att lite sånt vill jag nog ha, o lite så, sen lägger man ihop lagren för att kunna utföra lite sånt... Men i stort är den uppljusad, beskuren, partiellt kontrasthöjd, softad, webbskärpt, namnad, ramad, ja något sådant.

Ha en supermåndag!

3 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Det låter så lätt när du beskriver din bildbehandling! Men det är klart, kan man det så... :-)

Så skönt att bredbandet funkar igen, sånt kan man int eklara sig utan längre, trots att jag inte behöver det i jobbet, hemifrån vill säga.

Dags att snart ställa in kaffekoppen i diskmaskinen och hänga dagens första maskin med tvätt och hoppas på att regnet lugnar sig ett tag.

AnnaKK sa...

Tjusigt par och härlig bildbehandling! :-)

Den där arbetsmetodiken har jag alltid när jag trixar med foton, och det har jag upptäckt nu att jag åtminstone tillfälligtvis måste sluta med och istället komma håg EXAKT hur jag har gjort! För nu är det inte ett enstaka foto som ska redigeras utan 20-25 (av det dryga hundratal som jag tog på dottern och hennes kille i förra veckan) och de bör väl se ut när de är färdiga som att de faktiskt ÄR tagna vid ett och samma tillfälle... Och kan passas ihop till en fotobok eller vad de nu ska ha dem till. :-) Fast inget hindrar ju att man gör lite annorlunda redigering OCKSÅ, med ett och annat av dessa foton - det lär jag för övrigt ha svårt för att låta bli! ;-)

Skönt att teletrådarna är fixade igen!!!

annette sa...

Härligt med en hel "tråd" igen;)

Så fin bild och väldigt snyggt redigerat, deras "stil" och blickar på bilden stämmer så väl överens med Din redigering, så där lite lite lagom soft och mjukt precis som blicken i deras ögon!

Var rädd om "tråden" nu;)

annette

Bloggintresserade