21 september 2010

Grästorp - Munkfors 4-0 Premiärmatch

"Smet" ifrån jobbet mellan 16-18.00 i söndags, för att träna lite hockeybilder!
Det är så otroligt fenomenalt jäkla roligt att fota detta!
Önskar mig bara ett längre tele....

Grästorps målvakt släppte alltså inte in ett enda mål.
Han är förjäkla säker han.

Aj aj ajj då!
Upps... här gick fjärde målet in!

Tja, det var glada killar i vårt lag!

3 kommentarer:

-DES- sa...

Jättebra bilder, knivskarpa. För många herrans år sedan jobbade jag lite extra på fritidsgården i Tun, då fick jag ett kort av kommunen så jag fick fritt inträde på alla sportevenemang, något liknande måste väl du som reporter också ha?

Elisabeth Källblad sa...

Tack Des!
När jag jobbar går jag självklart in gratis!

Fjärde sista matchen (tror jag) de spelade förra säsongen, fick jag ett ryck och tänkte att jag måste testa fota ishockey en gång.
Jag ringde upp sporten och kollade om de skulle dit vilket de inte skulle, så det slutade med att jag fotade för tinninga då.
OCH blev helsåld på sporten!

I söndags var det alltså min fjärde ishockeymatch jag någonsin sett/fotat i hela mitt liv.
Ska jag inte fota för tinninga, så har jag helt ärligt frågat om jag får träna att fota. Som i söndags, då var ju Kresak där och jag jobbade ju på Grästorp, skulle det tex. bli en brand måste jag ju kunna släppa allt och bara dra.

Nu jobbade jag ju till ett på natten (pga av valet) så det var helt okay att "smita" lite på dagen.

AnnaKK sa...

Nog är det bra ljus i dessa foton iallafall - jag trodde det kunde vara ett problem i en ishall, annars!? Iallafall minns jag såna platser som lite skumma från ungdomens dagar då jag ganska ofta gick på hockey. :-) Men det är säkert mycket bättre belysning nu för tiden, och vitare isar, samt en herrans massa ISO att dra till med i kameran - för DET måste du väl göra, för att få så himla skarpa foton och en puck som inte bara ett är suddigt svart streck tvärs över bilden!? :-D

Kan tänka mej att det är jättekul att fota hockey - så mycket närmare än fotboll, och mera tempo och massor av situationer som skulle göra sej på bild mest hela tiden.

Bloggintresserade