25 september 2010

Vardagsfilosofen

Eller "hört på bygda"

Överviktiga tjejer/kvinnor, är oftast mycket snygga och välvårde i håret.

Beställde tid i går till Emive, vår senaste frisörska i samhället...

3 kommentarer:

annette sa...

Ja, då gäller det att hålla stilen;) Kul med en ny frisör, ngt nytt brukar dom alltid hitta på, säger jag som gått till samma mamlige frisör i säkert tio år:-))

Ha en fortsatt skön söndag!

annette

AnnaKK sa...

Ja, ska man bli klippt av dottern (som går frisörutbildning) får man beställa tid nästintill som om det gällde ett riktigt salongsbesök... Men det är okej! Gratis är gott!! ;-) (Faktum är att hon är riktigt duktig - jag har många gånger varit mer orolig när jag har gått till riktiga frisörer än när hon har klippt mej. :-) Skönt nog!! För under de förutsättningarna är det ju inget problem att ställa upp som "läromedel", vilket man ju hade fått göra även om hon hade haft noll handlag och klippt som en kråka!).

Hoppas att du har haft en riktigt fin helg!? :-)

Elisabeth Källblad sa...

Hej Anette!
Jag tror hon har hållt på nåt år nu här, och hon är duktig!
Min son har varit flera gånger hos henne, och jag två gånger innan. Kanske hon är lite dyr, men det är hon i så fall värd, för hon kan verkligen sina saker.

Anna! Det där är LYX!!!
Jag vet när jag bodde i storstaden, då kunde man gå till frisörskolan och bli "experiment"!
Det var toppen när kassan var skral! Fast jag har nog aldrig varit extrem med frissan. Den är nog mest nu på senare år jag överhuvudtaget unnat mig lyxen att inte klippa till mig själv. (förutom när jag var ung, utan förpliktelser... )

Ha en mysig start på veckan nu och må så gott nu bägge två!

Bloggintresserade