30 september 2010

Milan Monica


Den övre bilden här var med i tinninga. Det är från att kolmilan tändes på Hunneberg.
Men kolla lite noga, ser det inte lite ut som en kvinna i 1800-talskläder till vänster? Jag fick en liten association till när man brände häxor på bål förr i värlen, när jag såg bilden. Kändes lite halvläskig. =-/


Här var en annan bild som jag själv tycker rätt mycket om. Den fick tyvärr inte plats i tinninga! Men ni får den här!

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Håller med dej om att dt finns lite lätt häxbränningsassociation i det översta fotot - men klädd i 1800-talskläder bör hon klara sej, för sånt där pågick ju några hundra år tidigare... <:-)

Milan Monika var ju ett lite roligt namn! Hur är könsfördelningen mellan milorna, tro!? Stormar tycks ju ha blivit demokratiska på senare år, men förr vill jag minnas att de alltid hade kvinnonamn!? :-D

annette sa...

Ligger konstant efter med att kommentera hos alla numer pga den "jäkla" axeln, men jag tittar tillbaks på allt fint Du lägger in och skriver till. Nyfiken som jag är kan jag ju inte avstå ngt;)
Det här var verkligt urläckra bilder, instämmer i Dina tankar om att det ser ut som en kvinna till vänster i den första bilden. I den andra bilden gillar jag verkligen perspektivet, ljuset och färgtonen i bilden!

Ha en söndagskväll!

annette

Bloggintresserade