17 september 2010

Vi bor på landet.


Nä, det var ingen nyhet... Men kändes rätt påtagligt i dag när jag tankade...

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Traktorer på bilmacken är väl kanske inte så vanligt ens ute på landet faktiskt - så absolut rätt att hiva fram kameran och föreviga det ögonblicket! :-D

Fast det stjäls ju så otroligt mycket diesel ur privata tankar (och tankar som ägs av företagare som är ute på olika jobb med sina entrepranadmaskiner) nu mera, så jag kan tänka mej att det blir vanligare och vanligare... :-/

Inget väder för svampskogen här idag, men förhoppningsvis ösregnar det inte lika intensivt där du befinner dej!? :-)

När det kommer till kaffe kräver kroppen två koppar (stora, men inte så stora som muggar) per dag och bästa fördelningen är en efter frukost och en nån gång på eftermiddagen. Som inte får "förstöras" av vare sej socker eller mjölk i! Något tämligen förvirrande jag skulle kunna bli utsatt för, vore väl att hamna på ett sånt där coffeehouse och bara vilja ha just helt vanligt kaffe... Hm! <:-)

Elisabeth Källblad sa...

Det var nog lite det jag kände. Denna traktor är inte såld ännu, den står nere på Axima som säljer stora maskiner i Grästorp.

Min granne blev av med en full farmartank på tre kubik. Jag skrev om händelsen för nån månad sedan. Nu har han en stor container uppbygd runt tanken. Det är så förbaskat tråkigt när sådant händer och så dyrt att skydda sin egendom.

Abigail sa...

*ler* det der er lenge siden jeg har sett :) Tøft :)

Elisabeth Källblad sa...

Nä, vi ser det inte heller så ofta! Lite därför det var så kul!

Bloggintresserade