01 september 2010

NFK möte på Magnolia Bredöl


Nossebro fotoklubb hade sitt möte förlagt till Magnolia i kväll. Det är en jätteträdgård, café, restaurant, blomsterbutik, konferenslokal, utställningslokal... mm mm.
.
Vi var inbjudna för att få fotografera i Jans (ägarens) trädgård och diskutera ett erbjudande om att ställa ut våra bilder i hans lokal. Just nu ställer olika medlemmar ur Konstföreningen ut där. För närvarande är det Kicki Granholms verk. Gå dit om ni inte gjort det ännu.
.
Jag förnekar mig aldrig, trots tusentals blommor, vad hittar jag?
Jo ett djur. Detta är en paddbaby i minitaklökar.

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ha-Ha! Så där blir det när jag också ska fota blommor... :-) Fast jag vet inte om jag har nån groda/padda i den posen, men desto fler sniglar/snäckor. :-)

Ja, får man en skarp dator bara för att man börjar studera så är jag helt klart intresserad av nån enklare kurs på Komvux!! ;-) Men det är säkert bara deras ungdomselever om blir bortskämda på det viset... <:-) Vilket direkt går ut över oss föräldrar, för du kan ju tänka dej vad som hände när skolan tog hand om datorn över sommarlovet!? Vi åkte så klart på att köpa en lika dan (eller snarlik iallafall), för inte kunde dottern klara sej utan dator då i hela hemska två superlånga månader... That´s life! <:-) Och nu har jag fått nog av vår gamla stationära och varit och inhandlat en ny. Det har tagit hela dagen att få upp och igång den - faktiskt första gången jag gör detta alldeles själv. :-)

Elisabeth Källblad sa...

Jag har lagt märke till den likheten! ;-)

Jo, så är det. Trodde du att barnen skulle bli SÅ dyra när din första var en vecka gammal?
Inte jag... *skratt*

Grattis till installationen! Det är nog inte sista gången du får göra detta! Bara inse vilken tid vi lever i! :-D

AnnaKK sa...

Nä, det måste vara en stark underdrift att påstå att det kostar en miljon att fö´ upp en unge... 8-X

Passar på att önska dej en fin helg - min lär vara räddad med att försöka få lite grepp om hur Elements fungerar... :-)

annette sa...

Ha, ha känner igen det fenomenet, blommor i massor men finns det ngt annat så blir det det som jag vill ha att fastna på linsen.
Urläcker bild, hittar själv alldeles för lite grodor;)

annette

-DES- sa...

Fin blogg, fina foton.

Bloggintresserade