12 januari 2011

Älgar och paraplyer (Bild nr 12 rest 353)


I dag dröp fantasin.
Har musslat med massor av annat, så det blev liksom ingen inspiration kvar, eller jo, men då hade jag behövt ta nya bilder och det hann jag inte. Ja ja, håll till godo.
Vår/tidig sommar, favoritobjekt just nu.
Behandlingen?
Inklipt paparplytös och en liten ram.
Ibland skulle det kunna bli modell enklare. ;-)

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det enkla är ofta storslaget. :-) Och man kan ju inte låta bli att tänka på vad som skulle hända i nästa sekund, om scenen på ditt foto varit äkta... Jag ser framför mej hur älgens nyfikenhet blir ännu större, och hur den börjar gå (eller springa!?) efter paraplytösen - som i sin tur... :-D

Modell enklare kan man väl inte säga att utmaningen du (och Annette) "gav mej" igårkväll var, men den blev utförd iallafall - och finns utlagd på bloggen nu. Knäck bildbehandlingskoden, skulle man kanske kunna kalla den... :-)

Go´ morgon!!

annette sa...

Återigen en känsla av dröm infinner sig här när jag tittar på Din fina bild. Här vräker det ner snö, går inte se en meter framåt;)
Så fint med paraplytösen i rosa, Du har verkligen lyckats att få det att se så naturligt ut med älgen som tittar på tösen.
Dessutom en skön känsla av lite diffust bakom rapsfältet.
Ha en bra dag!

annette

annette sa...

Skönt att det gick bra med dikeskörningen, men jag undrar ju förstås varför skolskjutsen inte hämtar hemma hos Er. Trodde det var därför det fanns skolskjuts!?

Kram

annette

Elisabeth sa...

Det måste vara över 2 km till bussen om de ska hämta på småvägarna. Vårt hus ligger exakt två km från bussen, men gårdsgränsen är några hundra meter närmare....
Så jag kör ungarna när det inte går att cykla eller så.

Bloggintresserade