23 januari 2011

Bild nr 21 rest 344

.

När vi ändå är inne på temat bröllop...
Här är en annan bild från deras stora dag.

Jag har valt att göra lite annorlunda redigering och ram här.
Bra eller dåligt?

De var ett så otroligt fint brudpar och jag är så tacksam att jag fick föreviga deras stora dag!

Klicka på bilden för att se den större.

4 kommentarer:

annette sa...

Nu fick Du till två bilder på en gång;)

I litet format tycker jag bilden känns lite "fadd", i större format blir den helt annorlunda, och då tycker jag om den lite nedtonade redigeringen i bilden.

Spännade att se lite annorlunda redigering av en bröllopsbild, måste varit en dröm för budparet att få ha haft Dej som fotograf.

Ha en bra söndag!

Kram

annette

AnnaKK sa...

Just bröllopsfoton tror jag man kan få släppa loss ganska mycket extra i redigeringen av!? :-) Det är ju stora och vackra och ljusa känslor man ska lyfta fram, så det måste ju vara "överdrifternas tillfälle" nummer ett. :-D

Den här typen av ram är jag förövrigt ganska svag för, men den funkar inte till mina bloggfoton eftersom jag har valt att ha den där andra ramen, vad den nu heter... Drop shadow?

Håller som bäst på att samla mod till dagens pärs: Ska ut och övningsköra med dottern - typ stadskörning, om än bara i Älmhult! Vilket inte är så bara, med tanke på hur centrum där är utformat, men jag hoppas att det inte är så-å-å mycket trafik och folk och tunga lastbilar mm där på en söndag. <:-) Men vid IKEA kommer det ju säkert att vara värre än på en vardag... Giv mej ett dubbelkommando till bilen!? ;-)

Benjamin Andréasson sa...

Sv: Elisabeth, ja visst är det kul. Blir bra på vissa porträtt också, sådana som detta på Mats.
Det blev en Tv som min mormor ville ha. Hon var så nöjd så nöjd.
Hemsidan går det framåt med, försöker göra en bra anpassning för iPad och andra mobila lösningar. Men det är inte så lätt som det låter..

Elisabeth sa...

Tack för feedback Annette! Jo, ska försöka få till en extra en gång till... så är jag i kapp sen.

Kanske är det så Anna, att man kan få dra till extra på bröllop? I vart fall i de ljusa tonerna.
Hoppas övningskörningen gick bra! Själv tycker jag det är fruktansvärt jobbigt att sitta bredvid i den situationen... Gubben har fått tagit den biten.
:-)
Benjamin, det ska blir riktigt spännande att se hur du får till hemsidan. Jag vet att det är superklurigt, och har inte fixat min egen heller ännu. Står på önskelistan...

Bloggintresserade