25 januari 2011

Sommargryning (bild nr 25 rest 340)


Minns ni?
När man var ung och ute till gryningen?
.
Eller minns ni i sommras?
När ni var ute till gryningen?
.
Fast denna bild är tagen på kvällen, efter fotomötet där jag också tog bilbilden på samma kille.
.
Men jag har gjort om den till en gryningsbild, hoppas jag...
:-D
.
(Klicka på bilden för större format.)

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

Nu har jag snart återställt vätskebalansen i munnen - dricker t o m te just nu (vilket verkligen inte hör till vanligheterna), för att försöka få ordning på den igen! Det var nämligen en smärre pärs att slicka på 40 frimärken i ett svep, kan jag säga... Det kontoret jag jobbade på en gång i forntiden hade minsann en frankeringsmaskin! >:-I Men annars gick det faktiskt bara bra med pappersarbetet! :-D

Blir värre att svara på din fråga om hur jag hade bildbehandlat amaryllisen. Men det är ingen textur iallafall - troligtvis bara pålagd kornighet. Jag kan åtminstone inte komma ihåg just nu att jag använde någon textur - men jag har glömt bort viktigare saker än så ibland, så jag ska inte säga att jag är helt tvärsäker på den saken! <:-) Hm...?

Däremot är jag jättesäker på att det är gryningsljus du har fått till på ditt foto i detta inlägg! Mycket fint!!! Precis så där rosaaktigt var det en morgon här alldeles nyligen.. :-) Däremot ifrågasätter jag lite hur paret kan se så rackarns fina och fräscha ut efter en hel natt i bilen!? Men de är kanske lite Photoshoppade de också... ;-)

Elisabeth sa...

Det är lätt.
Hon är hans kompis dotter, vars far är med i fotoklubben (och han står till vänster om mig, ur bild) och hon gillar att bli fotograferad... eller i vart fall accepterar det!
:-)
Sen kanske det är lite ps också...
Men jag gillar attidyderna!

Skönt att höra du överlevde dagen OCH allt frimärksklistrande. Själv kör jag med självhäftande både kuvert och frimärken.
Ta en kopp the till!

Ska testa lite kornighet. Tack.

annette sa...

Visst minns jag när jag kom hem i gryningen både när jag var yngre och typ förra sommaren.
Skillnaden är som yngre kunde jag gå direkt till jobbet och köra ett pass,numer måste jag se till att ha en ledig dag om jag "grynar" till morgonen;)
Helt två olika känslor väcker dom två olika bilderna på Din kompis.
På den här bilden är det attityd i både honom och henne.
Sedan gillar jag kompostionen i bilden med bilen i bakgrunden, som på något sätt framträder trots parets attityd och posering.
Och helt klart är det gryningskänsla i bilden, tycker främst han ser lite "sliten" ut i morgonrodnaden;)

Ha en skön kväll!

annette

Elisabeth sa...

Tack Annette för dina alltid lika utförliga kommentarer!
Uppskattas stort!
Jo, han är nog mest sliten, jobbat hela dagen och sen fotomöte till nio och sen skitsnack, många skratt (och fotografering) utanför till typ halv elva...
Hon har sommarlov.

Jag går aldrig ut till gryningstimmen längre. Det blir liksom bara inte så.
Kanske borde ändra på det?

Ha en fin onsdag nu!

Bloggintresserade